Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cum facem rost de mai multi cai putere ? (https://forum.4tuning.ro/19-facem-rost-cai-putere.html)
-   -   Ajutati-ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (https://forum.4tuning.ro/19-facem-rost-cai-putere/772-ajutati.html)

behu 24-03-04 21:12

Ajutati-ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ce pot sa fac la o dacie berlina pe injectie, pentru a avea mai multi cai putere, insa fara sa ajung la un consum \"foarte mare\" ? An un filtru de aer conic dar nimic mai mult! Am inteles ca un inceput ar fi sa elimin catalizatorul, dar alt ceva nu stiu ce sa mai fac. Ma poate ajuta cineva???

TNos 26-03-04 08:06

cred ca ti-am raspuns tie in pm...daca nu tie ...zii si iti spun si tie aici pe forum

behu 26-03-04 10:13

dacia berlina

tnos poti sa vb si pe messenger?

TNos 26-03-04 10:17

da...id de yahoo:carlotorrio

DuDaone 02-04-04 20:03

eventual daca aveai calculator pe masina iti aduceam eu pe unu ca re pricepe la calculatoare pentru masina si iti facea reglajul cat sa-ti consume, cati cai sa bag si logi consuma mai multa benzina .....si incearca sa-ti bagi turbo sau un alt motor mai puternic

TNos 03-04-04 12:02

Quote:

Originally Posted by \"DuDaone\"
eventual daca aveai calculator pe masina iti aduceam eu pe unu ca re pricepe la calculatoare pentru masina si iti facea reglajul cat sa-ti consume, cati cai sa bag si logi consuma mai multa benzina .....si incearca sa-ti bagi turbo sau un alt motor mai puternic

pai daca citeai putin mai atent ai fi vazut ca scrie \"dacie berlina pe injectie\" ...si cu asta cred ca ti s-a raspuns la faza \"daca aveai calculator pe masina\"... :D

turbinator 07-06-04 22:33

fara sa ajungi la un cosum mai mare nu poti decit sa o lasi asa cum e,
din ce vrei sa scoti putere din aer?
daca spui ca ai filtru conic macar protejeazal sa nu mai ia aer cald de la motor pentru ca daca e asa i-ti scade puterea in loc sa creasca.

Bandit 27-06-05 02:03

Am si eu o intrebare ca tot am vazut ca e problema consumului. Daca reusim sa crestem puterea in niste limite nu e posibil ca motorul sa \"traga\" mult mai usor caroseria, cu mai putin efort si deci consum? Am avut o dacie sport si prima modificare facuta a fost cilindreea de 1.6 in bloc de 1.4 si aveam un consum de 7.5 % in oras. Dupaia m-am prostit cu axul cu came modificat si alte chestii care au crescut considerabil consumul. :wink:

Bandit 27-06-05 02:05

aaaa... si cred ca un grup de cutie 8 cu 33 si niste cauciucuri cu profil jos iti vor da un demaraj mai bun, nu cai putere dar sensatzia de cai si fara un consum marit.

UniculSGM 27-06-05 22:30

La performanta nu se tin cont de lucruri minore cum ar fi : consumul, confortul, fiabilitatea.
Cine nu intelege aceasta regula esentiala, sa se orienteze spre alt sport, sincer.

Ford_V6 28-06-05 18:44

eeeee . . . d'aia intr-un M3 nu mergi confortabil . . . . :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Ford_V6 28-06-05 18:49

acum vorbind serios . . . elimina catalizatoru si cauta senzorul de rece al injectiei si da-i o valoare de -20 de grade afara pe buton . . . .o sa dea mai multa benzina crezand ca e frig afara . . . . de asemenea poti folosi o pompa de KJetronic de 5.5 bari cu regulator de 5 bari sa maresti presiunea in injectie.
dupa aia mergi pe o axa cu came sport si o comprimare marita
in final poti incerca o cilindree de 1.6 sau chiar 1.8 cu alt set motor

EvLSant0S 07-07-05 03:02

behu se plimba-n cayenne s acum ..
so ... :P

All times are GMT +2. The time now is 08:59.

- Copyright 2026 4Tuning