Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona tehnica Daewoo (https://forum.4tuning.ro/312-zona-tehnica-daewoo.html)
-   -   E greu de schimbat placa de presiune tico ? (https://forum.4tuning.ro/312-zona-tehnica-daewoo/76655-greu-schimbat-placa-presiune-tico.html)

JohnXX 05-05-08 17:01

E greu de schimbat placa de presiune tico ?

Am un tico amarat , si sa dus placa de presiune ,si vreau sa stiu daca se da usor jos motorul , ca sa schimb tot kit-ul rulment disc , placa presiune , am ami facut asta la dacie , si ma gandeam sa o fac si la tico , asa ca va intreb pe voi care stiti , daca asi reusi ? si daca e nevoie de vreo cheie mai speciala , sau ceva de genul . astept niste sfaturi , Mersi baieti.

JohnXX 06-05-08 07:31

Re: E greu de schimbat placa de presiune tico ?

chiar nu ma poate ajuta nimeni ?

JohnXX 11-05-08 18:22

incredibil zona tehnica daewoo si nu a dat nimeni un motor de tico jos ..........

D o n n 11-05-08 18:35

john..uitete atent la motor...se desface din suporti si din cutie...vreo 6-7 suruburi parca..si apoi iti mai trebe vreo 2-3 oameni sa te ajute sa il dai jos:) nu e chiar asa complicat...cheama pe cineva care e cat de cat priceput in mecanica si ai sa rezolvi usor :)

JohnXX 12-05-08 18:21

mersi frumos ca ai rasp , am vrut sa stiu si eu daca e ceva mai dificil ..... si daca spunea unu nu stiu era bine .... :)) mersi ca mi-ai raspuns !!!

ALIN.WsT 03-07-11 17:41

Quote:

Originally Posted by JohnXX (Post 1529754)
mersi frumos ca ai rasp , am vrut sa stiu si eu daca e ceva mai dificil ..... si daca spunea unu nu stiu era bine .... :)) mersi ca mi-ai raspuns !!!

cum iti dai seama ca e placa de presiune ?cred ca si eu am aceeasi problema intra greu in viteze?

STREET 03-07-11 21:15

Quote:

Originally Posted by JohnXX (Post 1516078)
Am un tico amarat , si sa dus placa de presiune ,si vreau sa stiu daca se da usor jos motorul , ca sa schimb tot kit-ul rulment disc , placa presiune , am ami facut asta la dacie , si ma gandeam sa o fac si la tico , asa ca va intreb pe voi care stiti , daca asi reusi ? si daca e nevoie de vreo cheie mai speciala , sau ceva de genul . astept niste sfaturi , Mersi baieti.

nu da motorul jos. da cutia jos
ridici masina dezechipezi cutia ce ii pe ea pe langa ea... inclusiv planetara sau planetarele si dai jos cutia.
eu zic ca nu are rost sa dai jos motorul

Sobolanu*Original 31-08-11 20:14

Ridici masina pe o capra mai inalta si te apuci de treaba:

deasupra :

dai bateri jods
dai radiatorul de apa ai 2 surubele de m6
desfaci teava de recirculare a apei care este prinsa pe cutie 2 suruburi de m8
desfaci cele 2 suruburi din partea de sus al motorului de m10
desfaci si electromotorul 2 suruburi m8, cablu de cilometraj

dedesupt:

desfaci planetarele ambele parti
desfaci bara stabilizatoare (nu ai loc sa scoti cutia)
desfaci cele doua laterale ale motorului 2 ruruburi
desfaci tabliata dintre motor si cutie 3 suruburi m6
desfaci timoneria ,bieleta anti rasturnare a motorulu(tamponul de pe mijloku motorunui)
desfaci tanponul cutie

tragi cutia afara si demontezi nesimtitu de ambreiaj afara :lol::lol:

ps: chei: 10,12,14,30,17, astea iti trebuie spor la treaba

daca erai din buc te invitam la mn la atelier preturi de criza

All times are GMT +2. The time now is 20:30.

- Copyright 2026 4Tuning