![]() |
Crisler PT Cruiser
Va rog sa-mi dati shi mie un sfat bun intrucat intentzionez sa achizitzionez un Crisler PT Cruiser (probabil Diessel -pt ca ash dori un consum mai mic ) .
Ash vrea sa shtiu cam ce probleme tehnice ridica aceste mashini, care sunt punctele lor slabe ? Daca sunt scumpe piesele de schimb(mai ales dat fiind faptul ca mai mult ca sigur voi opta pt o mashina la mana a doua) ? Daca se gasesc ushor in Romania piese pentru ele ? Daca exista Importatori in Romania ? Alte sugestii ......shi ....daca merita din punct de vedere calitate/pret sa o achizitionez ? Cum se conduce ?Va multzumesc din suflet ! |
Re: Crisler PT Cruiser
Pt Cruiser e pe punte rigida pe spate (ca dacia 1300), deci te va arunca in toate partile daca stai pe bancheta, si vadauna stabilitatii daca nu sta nimeni. Altfel, e o masina foarte frumoasa, destul de fiabila. Piesele nu-s scumpe, sunt mai ieftine ca la vag.
|
stiu ca are un motor de mertz..nushtiu exact de pe ce model dar ...fiabilitate strong
|
erau alea cu camel pe ele am inteles de la baietii care le conduceau ca le picau cutiile de viteze...nu stiu mai mult...in rest e o masina frumoasa ...ceva mai speciala
|
Ia-ti Pt Cruiser frate !!!!!E masina fff buna!Are un prieten de-al meu!O pot compara cu un A klasse dar e mult mai deosebita!
|
Quote:
|
Zici tu!C classe e alta caroserie !Frateeeeeee!Nu cu A dar cu B-klasse!Depinde si de dotarii!SI spune-mi dak intr-un Pt Cruiser ai loc cat ai intr-un C klasse t asigr ca nu!
|
Quote:
|
PT e masina foarte buna...o singura problema are : e greu de revandut :D nu e pe gustul oricui caroseria . Deci daca vrei sa o pastrezi mai mult timp nu e un pas gresit :)
|
Asa e are mare dreptat e e greu de vandut!Pt k romanii nu au simtul frumosului !Sti c zic multi k e o masina urata dar mie mi-a placut de cand a iesit!
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:23. |
- Copyright 2026 4Tuning