Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Consiliere achizitie auto (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto.html)
-   -   Crisler PT Cruiser (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto/75902-crisler-pt-cruiser.html)

daniel barb 26-04-08 01:38

Crisler PT Cruiser

Va rog sa-mi dati shi mie un sfat bun intrucat intentzionez sa achizitzionez un Crisler PT Cruiser (probabil Diessel -pt ca ash dori un consum mai mic ) .
Ash vrea sa shtiu cam ce probleme tehnice ridica aceste mashini, care sunt punctele lor slabe ? Daca sunt scumpe piesele de schimb(mai ales dat fiind faptul ca mai mult ca sigur voi opta pt o mashina la mana a doua) ? Daca se gasesc ushor in Romania piese pentru ele ? Daca exista Importatori in Romania ? Alte sugestii ......shi ....daca merita din punct de vedere calitate/pret sa o achizitionez ? Cum se conduce ?Va multzumesc din suflet !

ionut_cluj 26-04-08 13:45

Re: Crisler PT Cruiser

Pt Cruiser e pe punte rigida pe spate (ca dacia 1300), deci te va arunca in toate partile daca stai pe bancheta, si vadauna stabilitatii daca nu sta nimeni. Altfel, e o masina foarte frumoasa, destul de fiabila. Piesele nu-s scumpe, sunt mai ieftine ca la vag.

extasy_cristU 26-04-08 15:41

stiu ca are un motor de mertz..nushtiu exact de pe ce model dar ...fiabilitate strong

Sindrom 26-04-08 19:41

erau alea cu camel pe ele am inteles de la baietii care le conduceau ca le picau cutiile de viteze...nu stiu mai mult...in rest e o masina frumoasa ...ceva mai speciala

Pugralph 26-04-08 22:47

Ia-ti Pt Cruiser frate !!!!!E masina fff buna!Are un prieten de-al meu!O pot compara cu un A klasse dar e mult mai deosebita!

ionut_cluj 26-04-08 23:15

Quote:

Originally Posted by Pugralph (Post 1504683)
Ia-ti Pt Cruiser frate !!!!!E masina fff buna!Are un prieten de-al meu!O pot compara cu un A klasse dar e mult mai deosebita!

cum dracu s-o compari cu a-klasse??? PT Cruiser e la nivelul lui C-Klasse.

Pugralph 29-04-08 08:16

Zici tu!C classe e alta caroserie !Frateeeeeee!Nu cu A dar cu B-klasse!Depinde si de dotarii!SI spune-mi dak intr-un Pt Cruiser ai loc cat ai intr-un C klasse t asigr ca nu!

ionut_cluj 29-04-08 18:28

Quote:

Originally Posted by Pugralph (Post 1505462)
Zici tu!C classe e alta caroserie !Frateeeeeee!Nu cu A dar cu B-klasse!Depinde si de dotarii!SI spune-mi dak intr-un Pt Cruiser ai loc cat ai intr-un C klasse t asigr ca nu!

Da, ai loc intr-un PT cat intr-un C-Klasse. E alt gen de caroserie, dar fac parte din aceeasi clasa. Nu conteaza dotarile, un S-Klasse slab dotat nu-l compari cu un Golf.

mobiles_de 29-04-08 20:50

PT e masina foarte buna...o singura problema are : e greu de revandut :D nu e pe gustul oricui caroseria . Deci daca vrei sa o pastrezi mai mult timp nu e un pas gresit :)

Pugralph 01-05-08 07:55

Asa e are mare dreptat e e greu de vandut!Pt k romanii nu au simtul frumosului !Sti c zic multi k e o masina urata dar mie mi-a placut de cand a iesit!

All times are GMT +2. The time now is 06:23.

- Copyright 2026 4Tuning