Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Hotii (https://forum.4tuning.ro/439-baia/75065-hotii.html)

sergomet 16-04-08 23:33

Hotii

Deja ma dispera hotzii astia tampiti a inceput sa se fure si la noi la greu.:evil::evil::evil::evil::evil::evil: Acuma am venit de afara si tocmai am costat ca am ramas fara sticla de oglinda!!! sunt super nervos deja e a treia oara ... nu sti cine o putea fi nu am nici cea mai mica idee si nici nu stiu ce sa mai fac! Ma gandesc sa ma duc la politie, dar nu stiu cu ce o sa ma ajute la cat de bune sunt serviciile noasstre, sau sa-mi pun o alrma care nu stiu cat de mult ma va ajuta, mai mult pe vecini!! ORICUM trebuie sa fac ceva neaparat! NU SE MAI POATE ASA! :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::e vil::evil:

mosky 16-04-08 23:36

Re: Hotzii

de 3 ori ti-a furat sticla de la oglinda?

sergomet 16-04-08 23:37

odata au rupt oglinda cu tot si au furat motorasu, odata numa au rupt oglinda si au spart sticla si acuma nu mai am sticla INEBUNESC...JUR!!!!!!!

adisoruc 16-04-08 23:41

aiurea. fa casco si te-ai scos. pot sa til fure zilnic ca il schimbi a doua zi! :P

tuner_cata_05 16-04-08 23:41

Quote:

Originally Posted by sergomet (Post 1488778)
odata au rupt oglinda cu tot si au furat motorasu, odata numa au rupt oglinda si au spart sticla si acuma nu mai am sticla INEBUNESC...JUR!!!!!!!

Ai ceva dusmani???sau ce naiba???
Nasol s-a iti gasesti masina incomplecta...:sad:

sergomet 16-04-08 23:49

eu nu cred ca am nici un dusman sau nu stiu cine are boala pe mine, e foarte nasol :( mai ales ca a fost totul la 3 masini diferite ! :(((( ma gandeam si eu la casco dar nu stiu cat ar fi un pretz :| ....nasol rau si numai la mine restu toate masinile au oglinzi :((

sergomet 16-04-08 23:54

am sa merg la politie ce sa fac....daca nici aia ajuta... o sa merg sa dorm in masina cu un par in mana si Doamne ajuta de ala care vine ....

GODLESS 17-04-08 00:22

Quote:

Originally Posted by sergomet (Post 1488819)
am sa merg la politie ce sa fac....daca nici aia ajuta... o sa merg sa dorm in masina cu un par in mana si Doamne ajuta de ala care vine ....

pui un webcam pe geam catre masina si sa-i filmezi ... si pe urma sa mergi la politie ...

Eu zic ca is femei de fura oglinzi le trebuie sa se fardeze ... :D

tuner_cata_05 17-04-08 00:22

Quote:

Sau leaga un caine mai fioros de masina...ca e mai bun ca o alarma...;):twisted::lol:

mosky 17-04-08 00:55

iti recomand sa o parchezi la lumina langa ceva stalp cat de cat lumina, nu in fundu gradinii,ai drq de indieni :boxing:

sergomet 17-04-08 02:36

poi bine bine da eu stau la bloc si cum vrei sa trag webu la vecinu????

bogdan350cid 17-04-08 03:49

Ce masina ai , audi a6 a4 sau passat? si la fratemeu i au furat la audi oglinzile de vreo 3 ori ..si de pe strada luminata, chiar sum felinar, si odata au furat oglinda cand masina era parcata la 5 cm de cealalta masina, s au intins peste capota sa ajunga la ea...si nu in texas, ci in centru
Ce fel de fraieri trebuie sa fie sa fure sticla de la oglinzi?! mie mi s a parut foarte distractiv, dar dupa ce ti se intampla de vreo 2 ori deja incepe sa nu mai fie asa distractiv
..a si prima data i le au furat in bucuresti bineinteles...tot radea ca bucurestenii isi mai pun ca niste gratii si lacat la oglinzi ... poate totusi romanii ca natie tot o natie de tigani e in esenta haha

sergomet 17-04-08 07:21

mda... tot o natzie de negrisori .... nu am audi nici passat ci megane2

cipricipri 17-04-08 12:11

Quote:

Cred ca o sa mergi degeaba la politie ! La cat de interesatzi sunt ei o sa-tzi gaseasca hotzu peste catziva ani !:chainsaw::chainsaw::blahblah:

IonutzMFF 17-04-08 13:18

Stai linistit ca daca nu'l gasesc in primele 2-3 luni renunta ....nu isi bat ei capul pentru o oglinda ...Mie mi sa furat un scuter acum 3 ani si am dat la politie ,inmatriculat cu acte tot .... dupa multe investigatii si telefoane am aflat chiar eu unde era scuterul ...cei de la politie mi'au spus sa dau declaratii ....oare pentru ce? s'ai fac de rusine ca nu au fost in stare sa'l gaseasca ei?? Totusi de 3 ori e deja prea mare coincidenta ...sigur nu face careva mistho de tine?

All times are GMT +2. The time now is 07:33.

- Copyright 2026 4Tuning