![]() |
am si eu nevoie d ajutor k nu stiu c sa cumpar??pls
1 Attachment(s)
sal! am si eu o intrebare pt k nu stiu care e diferenta sau c face piulita d p barile anti ruliu (asa l zice corect in romana nu???) :oops:
rog sa mi explice cineva dak este importanta piulita pt k am vazut la unele modele k nu au asa ceva pt reglat. din piulita se regleaza bara doar k sa se potriveasca la gauri cu capetele suspensiilor sau se regleaza elasticitatea barii???k in nfs ??? mersi :lol: |
nu cred ca aia e o bara anti ruliu...e doar o bara pt rigidizarea caroseriei...bara anti ruliu din cate stiu eu se mai cheama si bara stabilizatoare si arata altfel...ca sa nu mai vb de locul unde este plasata si cum lucreaza........daca nu am dreptate nu am, dar sa imi explice cineva logic daca am sau nu am dreptate
|
Re: am si eu nevoie d ajutor k nu stiu c sa cumpar??pls
Quote:
Bara anti ruliu se afla undeva sub masina...la suspensie si are rolul de a diminua balansul caroseriei in curbe. :!: vpower16v...am un sfat pentru tine.Vad in imagine k vrei sa-ti iei o bara de rigidizare indoita.Dak ai spatiu ti-as sugera sa-ti iei una dreapta ptr k e cu mul mai eficienta.Si ink ceva...nu stiu ce masina ai dar ptr un efect garantat ar trebui sa-ti montezi niste arcuri si/sau amortizoare sport.Acestea sunt prioritare in imbunatatirea manevrabilitatii.Apoi acea bara... Si da...k sa raspund la intrebare...piulitele au rol doar de fixare,nu si de reglare.Sper k te-am ajutat. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:24. |
- Copyright 2026 4Tuning