![]() |
Punto 2004
6 Attachment(s)
Salutare. De curand am intrat si eu in randul vostru. Am devenit fericitul sofer al unui FIAT Punto , 1.2 8v. Cand am pus mana pe el... nu mi-a placut deloc , cum mergea, in sensul ca nu se infigea deloc. Dupa niste tratative cu posesorul (fratele meu) , am schimbat toba finala. A urmat admisia care a fost ceva bataie de cap cu ea. Dealungul saptamanii am schimbat si lumina ceasurilor,in alb, si o sa mai schimb la butoanele de geamuri , servo , dezaburire, etc. si la controlul climei. Ultima "modificare" facuta este colantarea capotei , haionului si a stalpilor , cu folie ce imita carbonul. Saptamana viitoare o sa pun si plafonul. Urmeaza sa-i mai pun : folie pe geamuri ; jante si muzica. Poate si o suspensie... apropo...cat costa o epreche de arcuri sport pt micul gigant :D
|
Re: Punto 2004
Frumoasa masina!!! Sa o conduci sanatos si lipsit de incidente nedorite :) !!! Am o presimtire ca o sa fie un Punto unicat!!! SUCCES!!! Bagai mai repede inelele :)) Fao Matza Trademark :))
|
sa o stapanesti sanatos si fara incidente :D , este un motor foarte mic si nu se infinge cum vrei tu asta este logic , mai este si cu 8 valve , nu prea respira foarte bine motorul :P
|
Multumesc. Vand toba. Trebuie sa ma interesez de niste preturi si dupa aia spun si pretul meu. Daca e cnv interesat..sa zica; ne intalnim sa vada despre ce e treaba..cum se aude..etc :D Acum imi fac si lumina la ceasuri.
|
vineri knd te-am intrebat de te-am intrebat de toba nu ai zis nimic;)...cu kt o dai sau de unde sa iau si eu una cu amortizor:D....si mai vreau sa t intreb kte ceva lasa-mi id-u pe pm;)
|
nu-mia duc aminte sa ma fii intrebat...sa vad cat ma costa sa montez una normala.. noua... si iti spun pretul.
|
Bine Ai Venit Pisicule ... cat te-a dus colantarea ? Cel putin cat ar costa capota si plafon ? Mercic
|
Simpatica masina, sa-ti traiasca. Spor la modificari si nu te descuraja ca pe viitor poti sa iti montezi un motoras mai maricel. Bafta si spor la treaba
|
Multumesc pt aprecieri :). Colantatul a costat in felul urmator: capota 200 lei ; haionul 150 lei ; stalpii 50 lei; o sa urmeze si plafonul 150 lei si dupa aia cu ea la udriste sa trec in talon.
Toba o vand cu 250 lei... nu necesita decat montarea pe masina, fara alta modificare sau adaugare de material ( teava, suporti, etc.). |
Salut MaTzA arata beton masinuta... am si eu o intrebare ... de ce vrei sa schimbi toba cu una stock? si ma intereseaza si pe mine un filtru de aer cu tot cu instalatia care o ai pe masina. Bafta
|
Toba o schimb pentru ca vreau sa iau alta si pana mai strang bani.. o sa am una stock. Trebuie sa fac si itp-ul... si nu vreau sa am probleme mari la ea... ca are mici neajunsuri. Admisie poti sa-ti faci la firmele care comteaza esapamente...si care au teava in stoc
|
frumoasa masina, desi nu ma omoara folia carbon
daca vrei put;)ere ajungi la 75-80cp daca schimbi si toata evacuarea, si o si cipuiesti, si ai sa-i pui numa` benzina de 100 la suspensie, tre sa vezi daca vrei kit complet 600-800euro, sau numai arcuri 100-150euro, si apoi se cer roti noi:twisted: spor la modificat |
Quote:
Da! eu zic sa ii puna folie si pe plafon ca mai castiga si de acolo vreo 10 cai, si deja bate bmw-uri ! Dupaia sa decupeze aripile si sa bage niste croame de 20" |
Quote:
cum adica deja bate bmw-uri ? vorbesti de park bmw-urile ar fi toate de n shpe mii de cai nascute toate pentru curse , voi chiar uitati cand fiat-ul scria istorie inainte ca bmw sa faca masini ? |
:lol:Era un post ironic la adresa lui george04, referitor la cresterea puterii :-)
|
All times are GMT +2. The time now is 11:14. |
- Copyright 2025 4Tuning