![]() |
Teapa Lamborghini
2 Attachment(s)
Ati vazut cum o sa fie Gallardo Spider ? N-are nici in clin, nici in maneca cu Concept S de la Geneva.... uite diferenta
|
pai si cum poti sa zici ca e teapa ..??? :P nu vad legatura ...daca nu seamana ce daca ..
|
pai, la calibrul lui Lamborghini mi se pare cam teapa. E ca si cum eu as arata Opel Astra si as zice ca asa o sa fie viitoarea Dacie, dupa care apar pe piata cu Loganu'
|
mda in sfarsit da parca totusi nu e concept asta care il avem noi in buc este gallardo sau murcielago ? stiam ca a aparut de mult ..
|
asta? la care dintre ele te referi?
|
http://www.antena1.ro/auto/a/iaa_frankfurt_2005_v2.htm
gasiti ai ci articolul complet :wink: |
de cind concept = urmatorul model ?
Au zis ei ca ala o sa fie urmatorul model ? Nu cred. Poate ca au zis ca asa va arata in viitor, dar nu neaparat urmatorul model. Concept cars sint un fel de jucarii extreme ale producatorilor menite sa arate lumii nivelul tehnologic de care sint capabili, insa majoritatea concept-car-urilor (scuzati de romglish) nici nu ajung vreodata produse de serie, ci doar se folosesc ca punct de plecare pentru producerea unui nou model de serie la multi ani dupa... Deci unde e tzeapa ? |
tzeapa auzi...
am trait sa o aud si pe asta... eu stiu ca prototipurile(conceptele) sunt facute ptr a arata linia pe care se bazeaza urmatoarele mashini...nicidecum ca un concept ar intra in productzie...asta e o tampenie...si tzeapa nu tzi se pare ca exagerezi? zic eu asa... oricum daca ar intra toate conceptele in productzie ozn-urile ar fi ceva normal :lol: |
ma da cum iti mai da cafeaua si tigara ala din dreapta sau cum iti mai face o treaba o parasuta daka sunteti despartiti de paravanu ala ?
o gandit ei bine ... :)) or fi facut testu cu tigara si nu s-o inteles cu aia si-o zis \"hai sa scoatem paravanu\" |
la concept habitaclul nu e despartit, ci doar la nivelul exterior apare ca si cum fiecare spatiu e individual...
|
inseamna ca eu nu mai vad bine! :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:56. |
- Copyright 2026 4Tuning