![]() |
yeah sunt multe 'bombe' din astea in nordul europei cu peste 300cp, adevarate dragstere... am filmulete cu modelul asta de 'cazan' dand clasa la masini precum M5, impreza wrx sti...
|
...
frate ... mashina e puternica ... daca ar lucra mai mult la exterior ... in care ar baga o gramada de bani ... ar ieshi ceva ... dar decat sa bage banii aia mai bine ishi ia alta mashina ... noua daca se poate si o modifica in timp p`aia ... macar sa arate in vreun fel .... asta e parerea mea ... ashtept critici :P :)
|
Simplu si puternic .Mult bun gust 8)
|
degeaba are sute de cai dc arata ca un tomberon...
|
Jantele is super faine :!:
|
doar 420 cai? :lol: :lol: :lol: jantele sunt frumoase insa eleronul nu da bine :roll:
|
de ce nu vrei sa intelegi ca astai masina de curse nu de expozitii, toate pe masina asta is calculate pentru aerodinamica ca sa stea bine pe traseu. asta include si spoiler fata si eleronu.
|
arata bine mah ce tot ziceti ....chiar frumoasa :P
|
in intr-una din partile gis este unu gri tot asa de foarte multi cai
|
daca nici asta nu va place,d-zeu cu mila......super bomba masina!!!nu arata grozav dar rupe !genul de masina care imi place! :wink:
|
.
care are date tehnice pt acest Vovlo ???
ma intereseaza in mod special LATIMEA ACESTUIA |
Re: Volvo 244
prefer "masina timberon" cum zicea cineva mai sus...si s-a umilesc un impretza..de ultima generatie...cred ca mai rau e de ala cu impretza...acum depinde ce vrei de la masina s-a arate bine sau s-a fuga bine....
|
This is my car.. Hope you all like it :)
|
maisna e super tare si cui nui place stiti vorba "nu poti sa te caci in gustul omului"
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:49. |
- Copyright 2026 4Tuning