![]() |
Vand trening Nike
3 Attachment(s)
VAnd trening Nike exact cum este cel al lotului Stelei, treningul este cumparat din reprezentanta Nike, l'am luat cu 4,5 mil.
Il vand ptr ca imi este geaca mica, marimea treningului este S ( small ), eu am 1,76 m inaltime si imi e putin mica geaca. Pretz: 3 mil. Daca sunt doritori il voi lua la mine la 4 Tuning Days !!! |
Re: Vand trening Nike
Nu vrea nimeni trening original, acu ca a venit primavara. Nu sunt ca alte haine de pe alte forumuri sau site'uri care le iei si dupa ce le speli nu mai sunt bune de nimik. repet treningul e luat din reprezentanta, nici nu o sa gasiti facut la negru modelu asta de trening.
|
Treningul nu are stema cu Steaua, ca e luat din reprezentanta, asha ca poate fi luat si de cei care sunt ANTI-Steaua.
<<<<<UP>>>>>
|
Pretz negociabil.
|
<<< Up >>>
|
<<< Up >>>
|
Nu vrea nimeni, probabil nu tine lumea cu steaua :))
|
<<<<<Negociabil>>>>
|
treningul este luat din reprezentantza care ???....magazin nike sau steaua ???...shi cum adica poate fi luat shi de cei care nu tzin cu steaua ca nu are emblema cu steaua...treningul din nike scrie steaua shi are forma emblemei iar cele care nu sunt din nike shi au doar 90`u ala pe ele nu sunt originale,deci trening exact ca cel al stelei nu exista decat cel cu steaua shi cu emblema sau ceva logo iar daca nu are e facatura, pt ca acest model de trening e facut pt steaua.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:34. |
- Copyright 2026 4Tuning