![]() |
Cum maresc puterea unui M3??
Salut!As dori sa aflu si eu cum pot marii puterea unui Bmw M3 e46 de 340 de cai sa`l duc la vreo 400-500:DEu nu prea le am cu partea mecanica:DAstept sfaturi.Multumesc;)
|
Re: Cum maresc puterea unui M3??
Quote:
|
Nu am eu:DAre un prieten si eu vreau sa ma interesez k sa`i spun lui:DPoate il ducem la 500:D:PNiste link`uri cu magazine care distribuie aceste piese ca sa vad si eu niste preturi:D.Mersi Salut!
|
Quote:
|
Da este dispus:)
|
daca are m3 atunci trebuie sa aiba si cascaval
nu poti investi intr-un motor de m3 bani putini deci trebuie sa te astepti la ceva (scor foarte mare).........ca deeeeee este m3 cei mari se rescpecta |
uite-te la ess tuning. www.esstuning.com. Au kit kompressor care il duce pe la 450cp si nu costa mult. Numai ca trebuie sa faci un drum ori in ungaria ori in bulgaria sa-l montezi
|
eu as fii curios la "soferul" ala la care nu-i ajunge un M3?!?!?!? sa facem un testdrive si sa vedem cat stie el fata de masina sa..... :) eu zic asa la nevazute, cam 40%.....
|
cu atat mai mult, 40% din 500bhp va fi mai mult decat 40% din 300. simple as that, nu?
|
Quote:
:lol::blahblah: |
mah frate! si eu daca as avea //M3 si bani de bagat in el, l-as modifica. aia va face diferenta intre stock si al tau. e vorba de tuning si pasiunea fiecaruia pt el. snt o gramada care tuneaza exclusiv optic. crezi ca pt ca nu le ajung caii? p.s. imi place ca argumentezi frumos in fiecare post. :))
|
Quote:
pe de alta parte nu am avut nicio rautate in mine cand am spus ca nu orea cred ca soferul respectiv are performante pentru un M3... eu am mers odata cu un m3 (e36) si am simtit ca ceace stiu eu despre condus, este egal cu zero, fata de perfrmata care "cere" un M3... bineinteles pe langa parerea mea, e posibil ca omu' intr'adevar stie rau si atunci i-si face un upgrade... |
Quote:
trebuiesc comandate cu mare grija si cu maximum de responsabilitate de cel carel monteaza care la rindul lui trebuie sa fie foooooarte bine pregatit in materie de auto ca altfel in loc de upgrade v-a deveni o masina stricata deci sfatul meu este sa va adresati unei firme de specialitate sunt foarte multe in bucuresti ....M.BU.MU-ul si multe altele consacrate care au rezultate uimitoare in domeniu , a si mai este una foarte tare MUSTER TARNERRRRRRRRR, DA CICA AL AIA NU TREBUIE SA AI FRINA DE MINA LA MASINA CIND O PUI PE DYNO ( nu stiu de ce dar asa se spune poate este o gluma .....) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:05. |
- Copyright 2026 4Tuning