![]() |
Cumpar Amplificator!!!
Cumpar Amplificator pe 2 canale!!! Ofer MAXIM 2.5 mil pentru ofertele care merita. Amplificatorul trebuie sa aiba neaparat intrare de nivel inalt (pe langa RCA)
|
Re: Cumpar Amplificator!!!
care este intrarea aceea de nivel inalt ? sorry ca nu ti-am facut poze cu ampliful meu dar am ost plecat si ..., maine promit sa ai pozele.
|
1 Attachment(s)
de ce nu-ti iei un adaptor de nivel? e nult mai bn decat intrarea din boxe si ai si claritate mai buna.
link: http://www.***********/produse/Acces..._High-Low_AIV/ sry ptr off up de la mn |
@sipo123 Men...nu vreau sa par papagal...dar sincer nu stiam ca exista asa ceva. Multam mult!!! Acum am noi orizonturi ;)
@ serban...astept pozele si mai spunemi odata ce amp ai de vanzare si la ce $ ca sincer am uitat...mam uitat prin atatea amp de am uitat tot :)) |
nu am amplificare de vanzare a fost doar sfat :D, cu asta ai putea sa-ti iei o amplificare mai usor.
inca ceva, mi s-a parut tare asta :http://car-audio.anunturi-auto.4tuni...de-121383.html SAL! ;) |
am vazut si eu in seara asta...chiar e tare...daca nu e teapa...we have a winner
|
Haideti oameni!!! NU VINDE NIMENI O STATIE?? ASTAZI???
|
2 Attachment(s)
Modelul este Soundwave BO610B 4x150w
|
1 Attachment(s)
Salut, am si eu un amplificator de vanzare, dar cam depaseste bugetul mentionat de tine...mai exact, vreau 400 RON pe el, este ca nou (e montat pe masina, insa cu folie de protectie pe el, il am de nou de acum 2 luni).
-2x100w rms la 4 ohmi -2x200w rms la 2 ohmi -1x400w rms la 4 ohmi, in punte. Are si telecomanda pe fir pentru control subwoofer, are si intrare high-level (deci mai scapi si de adaptorul respectiv). Iti ofer si un set RCA Dietz cu remote cu tot, si o siguranta pentru cablu (cu soclu cu tot) Modelul este Hifonics Titan Txi 4006. Nu prea ma incanta ideea sa-l dau, mai ales ca l-am achizitionat la un pret mult mai mare decat se gaseste acum, insa am gasit un mp3 pe care il vreau neaparat si am nevoie de bani repede :D Edit: am uitat sa mentionez - logo-ul se aprinde albastru, iar telecomanda are si ea un led albastru :D Ne gasim noi in caz ca esti interesat :D Toate cele bune! |
@ quick_5hifter: man, 10x pentru oferta...dar nu dispun de atatia verzisori pentru amplificator...cred ca am sa il scap pe serban de statia lui. Multumesc mult de oferte
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:42. |
- Copyright 2026 4Tuning