![]() |
Ford Scorpio vs Opel Manta
Ford Scorpio vs Opel Manta(din acelasi an)
|
Care credeti ca e mai tare la viteza? Eu(adik taicamiu) am Ford Scorpio si vreau sa o compar cu un Opel Manta. Eu zic ca la viteza e mai buna Scorpio pentru ca am vazut cand o calca taicamiu se cunoaste.Dar am vazut si un Opel Manta si am vazut ca nu prea avea putere.
|
pai zi si u ce motorizari ca daca ai 2.4 normal ca faci un opel manta kre din cate stiam yo are cel mai mare motor de 2.0( nu sunt sigur da...) :roll:
|
Fordul Scorpio are 2.0i iar Opel Manta sa zicem tot cu 2.0. Care crezi?
|
la plecare 100% opel manta :lol: :lol: :lol: + opel manta de curse iar fordu e de familie ce curse vrei sa faci cu el sau poate ar merge la nascar :D :D :D
|
Re:
Quote:
|
Voi ziceti ca la viteza e mai buna Manta? Nush sigur.
|
Re:
Quote:
vezi ca te las 200m si apoi t salut si iti fac si o poza si tot yo castig cu matizul :D :D :D stii ce fac cu fordu tau :boxing: cu el :wink: |
Ma TND-TEAM, Matizul tau poate il face pe Scorpio doar la plecare dar dupe aia te lasa in urma 300m din aia 400m. Asa ca nu te mai da rotund cu Matizul, ca in topic nu era vorba de MATIZ. :evil:
|
+ COMPARATIA ESTE TOTAL ERONATA , MASINILE SUNT TOTAL DIFERITE \"ACEST TOPIK TREBUIE INCHIS \" :shock:
|
Re:
Quote:
|
aici nu conteaza doar daca sunt din acelashi an sau au aceashi motorizare conteaza si daca fac parte din aceasi clasa...
ca nu compari un tico cu un S-classe ma scuzatzi de offtopic! |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
ok obishnuieshte-te cu simplu fapt ca nu avem 18 ani si deci nu avem mashini si de aia suntem tratatzi cum suntem...si eu am fost jignit direct sau indirect poate ca au avut dreptate dar sunt uni care se uita la varsta si zice ce o cauta asta aici ca nu are nici o treaba shi kestii de genu asta...eu unu sunt satul crede-ma...am un an de cand sunt pe forumu asta si mi s-a dat peste nas de N ori ca taci si mai joaca underground si kestii dinastea dar cei care comenteaza nu gandesc si ei putzin asa ca poate noi vrem sa invatzam tot ce este legat de mashini...dar ei nu domne dca nu ai 18 ani ce cautzi pe forum! o sa vezi si tu cand or incepe lumea sa faca asa...daca vrei iti dau si PM cu aia care s-au luat fara nici un motiv de mine...! |
Eu unu am mers cu opel manta ... si ce pot sa zic ... este o masina care mai mult este de omorat ... adica persoana cu care mergeam eu schimba vitezele numai pe la 5000-6000 de ture de facea ca toti dracii motorul (il avea de 2000 cmc) era tot odata foarte mare parerea mea ... in fine sunt multe de spus ....
Concluzie ... manta este o masina dacuta 90% pentru curse ... adica nu este de mers la cumparaturi sau in alta parte ... si cred ca manta aia care ai vazut-o tu era facuta praff ca altfel nici nu cred ca aveai sanse sa te ti dupa ea ... :D |
| All times are GMT +2. The time now is 20:34. |
- Copyright 2026 4Tuning