![]() |
sfaturi pentru un incepator
Va salut pe toti!
Sunt incepator si kut o masina pana la 5000E, o masina care este usor de intretinut, cu un consum acceptabil, si mai spatioasa(sunt un tip inalt, si va dati seama k-am nevoie de spatiu). Mersi. |
Re: sfaturi pentru un incepator
un opel vectra b 2.0dti 101cp ar fi foarte buna... numai ca e cam veche... dar presupun ca nu iti doresti o masina pe care sa o tii 1000 ani...
|
vectra ar fi cea mai buna varianta...ai mai putea incerca cielo...desi opel cred ca ar fi masina pe care o cauti
|
poate si un focus ar merge... :D insa la banii astia la fel ca si vectra...ceva mai vechiut si mai multi km .
______________________ INTERMEDIEZ ACHIZITIE DE MASINI DIN GERMANIA , PRET REZONABIL , CALITATE DEOSEBITA , KM REALI , VERIFICATE TEHNIC . CONTACT : [email protected] MessengerID : mobiles_de |
mai ales ca esti incepator si iti trebuie o masina mai noua care sa aiba cit mai putine probleme si cit mai fiabila nu neaparat puternica singura care se incadreaza in bani tai este un logan 1.4 cit de cit bunicel care il ti o vreme progresezi pe el si apoi il poti vinde cam cu aceiasi valoare care ai dat pe ea
gandestete bine este o masina care nu are prea mari pretenti dar fata de masini care au 7-8-chiar si 10 ani este peste cu o conditie sa o utilizezi cum trebuie logan numai bun pt un incepator nu sunt fan logan dar sunt realist ca este cea mai buna optiune |
chiar nu cred k loganul e o optiune buna
|
eu daca as fii incepator mi-as lua o Solenza sau un Cielo. nu sunt foarte vechi si sunt fiabile. nici consumul nu e chiar rau
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:58. |
- Copyright 2026 4Tuning