![]() |
Ford Probe ?
Ce imi puteti spune despre aceasta masina ? Din cate am inteles ar fi f puternica,dar deloc fiabila si mare consumatoare. Ca pret pare ieftina,mai ales daca se scoate sau se reduce taxa de prima inmatriculare. Astept pareri de la toti cei ce cunosc aceasta masina,eventual fosti/actuali proprietari.
Ms anticipat |
Re: Ford Probe ?
nu o cunosc dar ai inteles bine. doar e masina americana. nemanevrabila, putere cat cuprinde, cuplu mare, consum pe masura si materiale de constructii proaste. nu stiu daca mai gasesti vreuna intreaga toate pe care le-am vazut erau cam cazute. nu ti-o recomand. mai bine iei o japoneza de vechimea aia si iesi mult mai bine.
|
am vrut sami cumpar asa ceva,daca chiar vrei o masina cu un aspect mai deosebit si destul de rara si consum mare si de pe alta planeta iao,daca ai nevoie de ceva practic si te intereseaza consumu no lua ;)
|
Probe utilizeaza platforma si motorizarile Mazdei mx-6,e mai grea,consuma mai mult,mai putin manevrabila,plasticle ieftine fata de mx-6.Pana si la acceleratii au reusit americanii s-o faca mai lenta decat mx-6.Eu te sfatuiesc sa NU cumperi asa ceva.
|
da...parerile difera...dar poate ajuta o socoteala simpla :
Ford Probe e o masina sport ! O masina sport in general e ceva mai scumpa! Intrebarea e cum se face ca Probe e asa ieftin ??? De buna ce este :D Ford oricum e o masina slabuta (intre marcile germane)...Probe este...fara cuvinte. Iar ca sa raspund la ce am citit mai sus , chiar asa simplu nu e cu piese de schimb in germania. ______________________________ INTERMEDIEZ ACHIZITIE DE MASINI DIN GERMANIA , PRET REZONABIL , CALITATE DEOSEBITA , KM REALI , VERIFICATE TEHNIC . CONTACT : mobiles_de@yahoo.com MessengerID : mobiles_de |
dar din toti care va dati aici cu pareara a`ti condus careva probe?
|
eu am condus probe 1 si probe 2 si sincer nu mor impresionat deloc ;)
|
Si cand ma gandesc ca Probe vroia sa inlocuiasaca Mustangu!Oricum in locul tau mi-as lua altceva !O fi masina nervoasa si trage de rupe dar gandeste-te la japoneze!
|
All times are GMT +2. The time now is 07:39. |
- Copyright 2025 4Tuning