![]() |
driftshow, indemanare, ceva
chit ca ma repet pt. a nspe mia oara hai fratilor faceti odata si o indemanare un driftshow ceva nu numai play play play play play...
Bucurestiul face si indemanari si driftshow dar aici de nspe ani incoace altceva decat play nu se face. nu tu raliu nu tu indemanare nu tu drift show, NIMIC. chiar nu isi da interesul nimeni pt. asa ceva? daca pot sa ajut ma ofer dar aud numai promisiuni nimic concret :evil: nu numai playurile au legatura cu tuningul ci si driftingul. doar driftingul a ridicat industria tuningului in Japonia. firmele de tuning care tot fac playuri ar putea sa faca macar din cand in cand si asa ceva mai ales ca ar fi in oras deci mai aproape de public decat aeroportul iar vitezele sunt mici de unde si riscul redus. Platoul de la Palatul Culturii a fost folosit pt. indemanari de nenumarate ori in trecut deci ar putea fi folosit din nou. N-ar exista nici un motiv sa nu se poata. |
numai la palat nu :)) cand a fost intrunirea automotorclub un scurt burnaout cu bmw-ul meu si a si sarit unu care citea o carte pe o banca la scandal
astept o ocazie sa mai fac :twisted: |
tre sa cautam o sponsorizare de la o firma de gume ca de asta se feresc astia de drift
aia din japonia scot atele dintr-un cauciuc in 25 de min de drift (cauciuc special de vreo 400 de para) mai stiu eu din astia care o ard cu par in nas ca ei nu isi strica masinile asa de distractie ci numai pe bani ma intreb atunci la ce mai baga bani in ele daca le tin asa de plimbare ? |
ca sa se plimbe cu ele :)
|
aaa tu esti ala cu vectra v6 din vaslui :))
erai la palat cand a fost treaba cu burnoutul si cu tipu :)) |
la urmatoarele sprinturi de la aeroport chiar vreau sa ma dau cu tine
sa vad daca te duc cu ursul meu :) |
| All times are GMT +2. The time now is 12:02. |
- Copyright 2026 4Tuning