![]() |
GTA SAN ANDREAS!
Care-l avetzi? Cum e? Secrete and stuff.
Eu de cand il am nu mai ies afara :lol: |
|
Nu vreau jocul. Cine l-a jucat? Impresii and stuff.
|
tot acolo afli :)
|
il gasiti pe net jocul e peste tot, eu astept sa se termine sesiunea si apoi il testez si eu
|
l-am terminat pe x-box...ce sa zic...story bun...dialogurile fac jocul...in rest cam acelasi drac ca cele precedente...deja s-a cam fumat ideea
desi nu vad ce s-ar mai putea \"inventa\" in materie de jocuri... |
Si eu zic ca merita jucat, ma joc pe el cand am timp inca nu l-am gatat. il am si pe PS2 de mult dar acolo ma incurc in butoane :oops: .
Altceva in materie de jocuri ar mai fi o continuare la MAFIA super joc 8) |
E un joc de gen ,\"white man can't jump\"adica hai sa fim si noi negrii bla bla..am jucat 5-6 misiuni si m-am plictisit,prea mult nigga style... e fun sa bati lumea pe strada in schimb :lol:
|
:lol: Eu acum am invatat karate 8)
|
e mishto jocul si mult mai lung decat celelalte (daca vrei sa il faci 100%), da` ma enerveaza ca e numai cu nigga. abia astept sa apara editoare si pentru asta ca sa il fac pe CJ alb.
o intrebare pt cei care au terminat: cum faci la intalniri cu denise? ca progresez cate o liniuta la intalnire si in timpul zilei imi apare ca \"progresul\" scade |
e frumusel jocu :D am jucat si eu putin sincer ... nu prea ma atrage f. mult dar oricum o sa joc ceva din el :D
Bafta |
e super tare jocu
si mie imi place va propun sa puneti poze cu masini tunate de voi INCA NU AM |
eu am jucat pana am terminat misiunile :wink: si mi-a placut :mrgreen: varamiu a jucat pana a facut 100% 8)
|
yo doar mam plimbat am luat o saalvare de pe net si mam jucat
|
5 Attachment(s)
uitati o masina fakuta de mine
va place? |
| All times are GMT +2. The time now is 08:15. |
- Copyright 2026 4Tuning