![]() |
Tico
3 Attachment(s)
Un Tico simpatic... al unui prieten distractia abia a inceput.. ushor ushor masina v-a deveni foarte atractiva... cateva poze pentru inceput.
|
Re: TICO power
Bine ati venit! :D
De cate ori vad cate un Tico in care se investesc bani, imi creste inima :D (in curand o sa se faca de 4-5 kg :lol: ) Frumoasa capota, e cu autocolant sau aerograf? As avea cateva critici de formulat, dar nu e cazul deocamdata...sa vedem ce urmeaza ;) multa bafta! |
Re: Tico
tare desenu de pe capota :D
|
multumim pentru aprecieri :) capota este colantata .. de catre mine.. daca doreste cineva .. cu mare placare ii astept un pm .. pretul este scazut si variaza dupa marima... Sa trecem la masina va multumesc inca odata pt aprecieri si va anunt ca masina a mai primit ceva imbunatatiri de design .. cat de curant vor urma si poze :) . Astept criticile... fara ele nu ne-am da seama de greseli .. asa ca .. .la mai multe critici :))
|
In primul rand da jos halogenele alea ca nu dau bn acolo, si deflectoarele de la stergatoare. Si succes la proiect in cele ce urmeaza
|
alea vor fi modificate .. ca si asa nu merg :)) akolo se va incerca ceva cu plasa ... mai racing.. insa sa vinca ceva vreme mai buna sa putem lucra ... cum spuneam masina a primit stopuri noi si faruri noi .. imediat or sa vina si poze .. promit.. zilele acestea
|
si da jos alea de pe stergatoare
|
mariuse ai facut tu ce ai facut si mi-ai facut buburuza vedeta.In legatura cu masina s-au schimbat stopurile si farurile astept sa se incalzeasca putin sa pot modifica mai mult la ea!
|
@Zein : da-mi un add pe mess, am si eu o rugaminte/sugestie/idee pt un vinil de capota si ash vrea ceva detalii ! guashe07 e id'ul. Merci anticipat
ps: super tare "stickeru" :-) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:15. |
- Copyright 2026 4Tuning