![]() |
Vand intercooler !
Model - frount mounted . Intrare pe o parte iesire pe o parte. Sunt cautate 2 bucati. so ... astept oferte insotite de o poza .
|
eu zic sa incerci intai pe la dezmembrari...ca ai sanse mai mari...
pe forum nuj dc are cineva doar intercoolerul :wink: |
Am pt tine un intercooler de pus in bara,exact cum cauti,lat cu intrare pe o parte si iesire pe alta.E putin indoit dar nu are nici o ruptura.
O sa fac poze si le pun pe forum Pretul este jumatate din pretul unui intercooler nou. Vezi care e pretul la intercooler de Megane2 1.9 dCi. Eu am vrut sa il pun la mine pe masina dar nu am nici unde loc ! |
Re: Cumpar turbina de R5 GTT
Quote:
|
Ah,lucian,we meat again :))
Ok,postam si creeam in acelasi timp un topic si i-ti dai seama ca am incurcat ferestrele intre ele...dar pan la urma le-am refacut ! |
Daca tot suntem off-topic .... poate ajungem sa ne intalnim si la o linie de start. :twisted: Bafta la ce cautzi !
|
Nu mai cumpar intercooler - chiar vand unul . E de VW LT , are intrarea si iesirea pe aceeasi parte , raceste super bine , nu e crapat , e chiar acum pe masina mea. Pret - 1 mil.
|
Da si tu, te rog, dimensiunile: lungime, latime si grosime. Mersi
|
te rog da-mi un mail cu numarul tau de telfon..
poate facem cumva si trec sa il iau de la tine [email protected] |
te rog da-mi un mail cu numarul tau de telfon..
poate facem cumva si trec sa il iau de la tine [email protected] |
Stai sa-mi fac upgrade-ul si vorbim. Momentan e pe masina si nu pot sa merg fara. Cel mai probabil sambata fac treaba. Mai e un om intersat. Daca nu-l ia te contactez .
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:22. |
- Copyright 2026 4Tuning