![]() |
am si eu nevoie de un sfat!!!!
4 Attachment(s)
am gasit un seat ibiza cu motor de 1.6 din 2001 decembrie si imi place f mult si as vrea sa il cumpar.
are insa cateva probleme: un senzor abs sonda lambda cica nu merge f bine cand motorul e rece rulmentii pe spate trebuiesc inlocuiti parbriz crapat geamul dreapta nu merge(motorasul se aude ca se invarte dar nush ce are) tapiteria este cam murdara dar nu rupta interiorul la fel are un aspect neingrijit masina a fost si avariata fata dar reparata profesionist si nu se mai cunoaste deloc insa masina are pilot automat clima servo abs 4 airbag-uri si merge bine schimba chiar frumos, motorul se prezinta f bine dar oricum o sa il pun pe tester. un pret ar fi intre 4000e si 4500e inca nu am ajuns la un punct comun. as vrea si eu cateva pareri daca se merita sau nu am si cateva poze |
Re: am si eu nevoie de un sfat!!!!
Daca masina a fost lovita frontal atunci mai mult ca sigur nu mai este pe linia ei si faza cu "reparata profesionist" este depasita my bro..eu zic sa mai cauti
|
In privinta senzorului de la ABS trebuie neaparat sa-i faci o scanare cu VAG-COM-ul, ocazie cu care vei afla si toate defectele din sistemul electric, problema cu sonda lambda, etc.
Rulmenti si parbrizul sunt alte cheltuieli care se ridica la aprox 300 euro sau mai mult. Geamul daca nu se ridica si motorasul se aude ca functioneaza, cu siguranta ca trebuie sa fie rupte articulatiile macaralei, care sunt din plastic. Acest kit de reparatie te va costa aprox 150 ron. Bafta ! |
@alexscaunasu
obsev ca esti din Buc, deci mai bine faci o constatare in Vitan..nu costa mult si asa iti vei da seama mai bine cum sta treaba ce spun last. este adevarat (+/- cheltuieli) bafta |
Quote:
de pret ce ziceti este bun? dc nu mai gasesc pe net nici o ibiza cu motor de 1.6? |
din intamplare am gasit exact aceeasi masina pe care o prezinti tu aici, insa la un pretz mult mai mare ..dc?
http://www.masini-de-vanzare.ro/_sea...002_25052.html |
si app.de unde a scos 130 CP din 75 KW?real ar avea 102 Cp
|
Quote:
de cand a luat-o nu a avut deloc probleme la motor dar el in 8 9 luni de cand o are nu a bagat decat benzina, a reparato cand a fost lovita si cam atat. aaa acu 1 luna a schimbat uleiu si filtrele. masina imi place de cand o stiu dar nush daca se merita sa dau banii astia pe ea. |
mai bine cumpara-ti un Polo 1.4 in 2 usi. gasesti la 4500. sau de ce nu un Punto. :P
eu zic ca nu merita . |
Quote:
Multa bafta |
stai cuminte ca era vorbita treaba ..
|
Quote:
cind cumperi o masina sh trebuie sa fii constient ca se poate intampla foarte multe neplaceri sau trebuie sa fii realist ca acea masina daca nu o cunosti poate sa aiba km mai multi decat arata pe ceas |
pana la urma am renuntat la masina asta . ms mult pt sfaturi
se poate inchide! |
bine ai facut:)
|
Quote:
daca vrei ne vedem undeva si ti-l aduc pe unu cu leptop.... si iti spune exact cati km real are masina...da-mi un pm sa iti zic nmr daca vrei... ( eu n-am avut cum pt ca nu era in tara ) cu cele bune... |
| All times are GMT +2. The time now is 23:58. |
- Copyright 2026 4Tuning