![]() |
cele mai bune twetere.....care or fi?
brax? morel? rainbow? utopia? scan-speak?ce credeti?
|
Re: cele mai bune twetere.....care or fi?
Quote:
|
ma refeream la unul pe care il ai, si sa zicem ca la o comp sq nu va fi nevoie sa il schimbi pt ca din cauza lui ai pierdut
adica mi-am luat tw asta si pana nu moare e super tare(multumire totala) si sa poti sa-l reglezi ca sa sune cum vrei tu |
Quote:
|
are cineva din romania rainbow reference? stiu ca sunt vreo 6-8000 lire
|
Quote:
|
da, ma refeream la tot setul
acum ca stii pretul, merita? |
Quote:
|
sincer sa fiu nu cred ca tweeter-ul rainbow reference suna mai bine decat tweeterul folosit la Abbey Road Studios, unde se mixeaza pe monitoare ADAM. Dupa cum am zis si in thread-ul deschis de mine, mi se pare f interesanta ideea de a cumpara o pereche de monitoare ADAM pasive care costa cam 600 de euro si sa imi pun in masina tweetere ART. sper sa reusesc sa-mi pun in aplicare ideea pana la urma :)
|
Quote:
|
am ascultat tweeterele ART. Am avut intr-adevar o surpriza. Placuta:)
|
Quote:
Din nou spun ca eu cred ca e totusi cam deplasat sa presupui ca un tweeter e mai bun ca altul daca nu le-ai ascultata pe amindoua pe acelasi sistem..... si chiar daca le-ai asculta pe amindoua pe acelasi sistem ai putea sa spui care ti-a placut mai mult, si in functie de experienta in domeniu ai putea prezenta cateva caracteristici dupa care sa se ghideze fiecare in alegera unuia dintre ele......... O chestie de luat in calcul este naturaletea, si eu cred ca orice proba de ascultare trebuie sa aiva ca referinta clar instrumentele naturale, si intradevar se poate spune ca un difuzor e mai natural ca altul, mai transparent... mia detaliat.....dar totusi "mai bun"......... |
Quote:
ai ascultat rainbow si art pe acelasi sistem ?????? |
[QUOTE=Marinu;1205956]Da intradevar am vazut ca sunt foarte laudate tweeterele A.R.T, daorita sistemului inovativ cu ajutorul caruia au reusit sa minimizeze zgomotul de tranzient si ar mai fii un avantaj faptul ca sunt construite sa creeze stage si in Near Field ceea ce te avantajeaza pt. un sistem de masina.... Ce vroiam sa zic mai sus este ca o sa ai niste surprize (poate nu asa placute)...... legat de pozitionarea in masina avand in vedere dispersia tweeterelor Ribbon in general ;), Oricum bafta, merita incercat..........QUOTE]
eu am o parere destul de proasta despre riboane...ce masini ai ascultat tu care sa sune cu adevarat bine ??????????? |
[QUOTE=_vrx_;1205984]
Quote:
- Pioneer ODR, un sunet putin cam Harsh, nu era supradetaliat, neutru si cu tranzienti extraordinari. - Rainbow reference natural, neutru........ foarte asemanator ca sunetul reprodus de Brax Matrix 1.1 , avantajul acestora 2 fiiind ca sunt foarte bune si folosite intr-un sistem pe 2 cai, deoarece au freq. de rezonanta jos, si matasea le permite sa cante natural sub 3Khz - Focal Utopia BE supradetaliate, adica reproducea detaliile un pic exagerat fata de realitate, tranzienti foarte buni la fel ca si Pioneer, aveau totusi o amprenta tipica sunetului Focal, nu tocmai foarte batural dar foarte aproape...... |
| All times are GMT +2. The time now is 11:53. |
- Copyright 2026 4Tuning