![]() |
BMW 755d ?!?
1 Attachment(s)
BMW 755d
Locatie: Croatia Provenienta: Germania Acum pun si eu aceeasi intrebare care si cel care a facut poza se intreaba ... oare scrisul este pus la vrajeala , sau masina este un model facut la comanda :shock: :?: Pe site-ul www.bmw.de nu exista aceasta versiune ! |
Re: BMW 755d ?!?
simpla parere a mea este ca proprietarul masini a schimbat initialele si ca este pasionat de un motor diesel pe care numai el vrea sal aiba si deci in loc sa fie 735d a scos 3 si a mai adaugat un 5 si uite asa sa inventat 755d
in mintea lui !!!!!! |
pun o intrebare stupida...735d are evacuare dubla? :oops:
|
Evacuarea e un lucru relativ. Daca vrei poti sa-ti pui 8 evacuari . In cel mai bun caz poate e un 745 D . Dar de 755d se pare ca nu a auzit nimeni pana acum...
|
nu exista asa ceva
|
Quote:
|
masina arate bine si pare destul de dotata , sincer nu stiu de ce a pus logo-urile acelea stupide si 4 tobe ultra largi pe un diesel .. ... 735 / 755 nu exista pe piata ...
|
Quote:
DE UNDE AI SCOSO PE ASTA |
Quote:
pe seria 7 E65 exista doar 730d si 745d (740d pana in 2005) ;) in fine , s-a cam lamurit idea , topicul se poate inchide |
Quote:
|
Ar fi o idee ca unu dintre noi care stie germana sa trimita un e-mail la BMW.DE si sa ii intrebe daca au fabricat vreodata un 755d ! Care se ofera ?
|
600 SEL break ? nu exista asa ceva , poate ratacita la vreun sultan in garaj , dar nu prea imi vine sa cred.. iar referitor la masina pe comanda , ele se pot personaliza destul de mult (vorbim totusi de masini de serie) dar pana la motoare unicat mai este mult ;)
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...8&d=1162790233 https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1162790233 |
Quote:
Quote:
|
Prea mult tam-tam pentru nimic. S-o luam logic, de ce ar vrea cineva sa-si cumpere un BMW 755D pe comanda speciala(sa presupunem ca asta ar fi) cand exista 760 Benzina , din nou, ipotetic vorbind daca ar fi comanda speciala pretul acesteia ar fi pe masura depasind cu mult pretul unui 760 Benzina .
Daca ar fi sa luam in calcul toate prostiile lipite pe masini oare unde am ajunge?(logan gt-r , dacia 1310 //M . . . . . ) . |
| All times are GMT +2. The time now is 17:53. |
- Copyright 2026 4Tuning