![]() |
Subwoofer activ
4 Attachment(s)
Subwoofer activ, cred ca are undeva pe la 50-70 de W rms, level control, lowpass frequency, rca input.
Nu stiu marca, e din Germania, scrie X-Line pe difuzor. Are lungimea de 40 cm, diam. difuzorului de 14 cm, difuzor concav. Misca ceva aer pentru dimensiunea lui amuzanta, zici ca e un butoiash de bere :lol: Portul are lungimea de 15 cm si latimea de 6 cm. Ideal pentru masinile mici si fara pretentii, Tico, Matiz, Dacie, etc. Avantaj: nu necesita statie, are mufa si se leaga direct la unitate. Pret: 2.5 milioane sau schimb cu incinta sau tub pentru difuzor de 15\". Preferabil mdf. |
il vreau eu :D
vb joi ;) |
okappa
|
daca nu il ia speeder si il lasi sa zic pe la 2 mil ca sunt cam stramtorat cu banii l-as lua eu :)
poti sa il testezi sa il aud la tine in masina? ar fi ideal cred pt. matiz |
IL VREAU EL DAR VREAU SA IL AUD!!! LASA UN TEL DE CONTACT SAU DA UN MSJ PE 0723 178 369
|
Nu-l las la 2 milioane. Las-o draqu, ce e aia 2 milioane :?: Ca sa nu mai zic ca nu-ti trebuie statie.
0721922230 Vali. |
am zis k il iau eu :)
|
Sold.
Sorry Speeder !!! Dau o bere joi k sa nu te superi pe mine :lol: |
cola k o sa fiu ku masina..light chiar sa nu ne ingrasam
sa fie cu gheata k o sa fie cald afara, si cu 3 felii de lamaie k sa o ardem la fitze :) joking... no offence... in fond, cine vine primu ku banu ala cumparator se numeste :) :lol: :lol: :lol: |
M-a sunat un necunoscut si l-a luat pt fii-su de 12-13 ani, sa asculte in Logan :lol: :lol: :lol: Gata, ai un Brifcor !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:51. |
- Copyright 2026 4Tuning