![]() |
Honda Civic 1979 HELP!!!
Salut
Dati-va si voi cu parerea va rog ca eu nu stiu ce sa mai cred.... Cand accelerez brusc motoru (in gol sau in mers) dupa 2500 rot/min da sa moara si se aude un parait in carb, si de cele mai multe ori daca nu reduc din acceleratie moare :( Cand accelerez treptat si trec de 2500 rot/min merge ,se duce in turatie chiar binishor.. Carburatorul este curatat. Unii spun ca-i da prea multa benzina , altii ca e de la avans. Care sa fie problema?? Multumesc. |
cred ca e avansul asa am patit si eu la un bmw pe carb
|
Nu stiu ce poate fi...
Sigur e ceva belit in carb, daca zici ca e curatat. Sau nu ai pus bine furtunasele alea. Daca poti, sa ne vedem, sa-ti spun exact. |
1 Attachment(s)
SALUT
Am rezolvat problema era supraalimentata :) Si mai tragea si aer fals Merge binisor promite :twisted: Masina e inca in reparatii . Sa v-a trimit o poza s-o vedeti si voi si sa-mi spuneti parerea voastra . |
Da, draguta masina. Stiu modelul.
Mie imi plac toate Hondele, in general. Daca ai nevoie de ceva piese, sa-mi spui. Poate te ajut, ca am o gramada, dar de Accord. Insa cred ca unele se potrivesc. Numai bine. |
Am si eu o gramada de piese ca am mai avut un Civic din 81 si mai am un Quintet care asteapta sa fie reparat ,am pentru el un motor de 2000cmc cu 2 carburatoare si vre-o 181 de cai (cel putin asa zice tata)care e luat de pe un prelude. Dar e mult de munca , trebuie schimbat sistemul de prindere de la motor al masinii.
Am o problema nu gasesc jenti ptr civicul din poza , jentile ei originale au distanta intre prezoane de 120mm ce as putea face :?: ,ma gandeam la niste flanse dar.. trebuie sa fie ceva sigur , nu se gasesc flanse de cumparat ca sa pot pune jenti cu distanta intre prezoane de 100 110 mm ca astea se gasesc usor |
Cum sa nu gasesti mane ???? Sigur sa fie...
Cauta si tu ca lumea, prin targ... Vrei din aliaj sau tabla ??? |
salut
Aliaj, ca jenti din tabla am sa-mi pun si-n cap :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 07:08. |
- Copyright 2026 4Tuning