![]() |
Service-uri care colaboreaza cu Asigurarile pt TUNING
Deschid acest topic pt toti cei care au tuning pe masina si in urma unui accident cel vinovat tranteste asigurarea si trebuie sa te descurci sau sa te incurci!
Idea sta in felu urmator orice service aproape, iti face masina pe asigurare doar ca daca intervin niste mici modificari sau piese tuning ai pus-o, ei nu se prea complica, asa ca cei care sunteti patiti hai sa enumeram aici service-urile in care s-au realizat reparatiile si care au colaborat eficient cu asigurarile si cu mag. de tuning !!! |
Re: Service-uri care colaboreaza cu Asigurarile pt TUNING
cea mai buna optiune ar fi sa o faci in regie proprie...
|
Quote:
|
Quote:
|
da... daca privesti din aceasta perspectiva ai dreptate.. si in + privind tot din aceeasi perspectiva chiar daca ar fi vorba sa iti vada masina.. atata timp cat e acelasi pret, sau chiar mai ieftin.. probabil ca nu ar avea nici o problema.. s
|
Exemplu: Am avut o dauna la bara fata de la masina mea. Respectivul avea RCA la Unita. Am inlocuit bara originala cu una de la Je Design care am luat-o de la Spider. Nu a comentat nimeni cand a vazut devizul. Asa ca am fost despagubit si nu am facut nimic in regie proprie
|
Idea era daca ai ceva modificat sa pui tot ceva modificat!!! UNDE A FACUT FIECARE MISCAREA ASTA???
Cata RHC la Spider ai si reparat masina sau doar de la Spider ai comandat bara care ulterior s-a montat la "X"?! Sau intrebare directa la Horica sau oricine din Spider : Se face reparatie la Spider pe Asigurare? |
Intr-adevar bara veche era originala.
Fiecare firma de asigurari are un anumit numar de service-uri agreate. De la Spider am comandat bara si de montat, m-am descurcat eu ca nu era mare lucru. |
Quote:
|
In regie proprie nu cred ca este o problema de service. Dar orice firma serioasa de asigurari are agreate cam toate service-urile serioase
|
Si cum ai zis tu. daca pretul este cel corect, nu va comenta nimeni
|
Raspuns: Daca asigurarile accepta la plata factura care o prezinti - la buna vedere...tot ok.
Exact cum zicea si Sfigmo..pe ei ii doare la banana ce bara pui la masina..tot ce conteaza e cat bani scot ei ptr reparatie. Dar problema e alta..sunt f multe piese aftermarket care au niste preturi de cacao...asigurarile vor vrea 100% din cazuri sa te procopseasca cu marfa de 2 lei. De ex o bara de Peugeot 206 NOUA !!!!!! costa 150 Ron..ce mai vrei?? cine poate bate pretul asta?? Dacate raportezi la costul barii originale la reprezentanta atunci tot ok. Inca un caz: vine omu cu bara spate lovita si eu aduc bara spate orig RIEGER care e mai scumpa cu 100 decat cea originala....ok La asigurari omu declara..vreau bara tuning si diferenta o platesc eu..ce credeti ca i-au cerut asigurarile??? CHITANTA pe diferenta de pret!!!!!! care a trebuit sa o duca sa o arate la bou de la asigurari ptr ca ala sa-l creada!! deci concluzia este - traim in Ro si INCA !!! multe sunt posibile. |
Quote:
DPDV legal, pt cineva care are un spoiler modificat si are un accident raspunsul e simplu... daca l-ar avea trecut in cartea de identitate (asa cum mai nou cere legea dar e imposibil de realizat pt ca nici RAR-ul nu stie ce sa faca), ar obtine acelasi spoiler fara nici o problema... Dau si eu un exemplu ce mi s-a intamplat acum ceva vreme, cand un coleg de-al nostru de forum a avut un incident cu o masina de carat gunoiul, si caruia i s-au stricat difuzoarele din spate pt ca cioburile au intrat intre membrana si magnet...mi s-a cerut parerea si personal m-am ocupat si am eliberat o hartie, pe proprie raspundere, pe firma, cu stampila, cum ca, am constatat ca acele difuzoare au fost deteriorate din cauza accidentului si ca nu mai puteau fi folosite...dupa insistentze si umblat pe la ei, colegului nostru i-au fost din cate stiu eu decontate si difuzoarele...erau difuzoare after market subliniez...asiguratorul a recunoscut ca nu a mai intalnit cazuri in care pagubitul sa ceara asemenea lucruri.. Mai departe, asa e Horea...cum zici si tu...traim in RO si algocalminele sunt cea mai buna afacere pt unii...ca lumea le foloseste la greu :p |
au fost decontate, dar din pacate nu in intregime..doar 60-70% din cate imi aduc eu aminte...dar a fost mult de umblat pe la ei..mi-au cerut si difuzoarele deteliorate sa le verifice si ei, etc etc...ce sa m-ai spun ca m-au pus sa umblu dupa masina de gunoieri sa ii chem al reconstituire...
|
:LOL: Reconstituirea accidentului live :)))))) Astia-s batuti in cap cu asigurarile .
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:48. |
- Copyright 2026 4Tuning