Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte Anunturi Piese (https://forum.4tuning.ro/524-anunturi-piese.html)
-   -   unde imi fac tapiteria ? (https://forum.4tuning.ro/524-anunturi-piese/4753-fac-tapiteria.html)

uno 17-04-05 08:33

unde imi fac tapiteria ?

Am cautat peste tot pe aici prin forum si nu am gasit nimic. Are cineva vreo idee unde anume in Bucuresti pot sa-mi fac tapiteria (scaunele+bancheta) cu materialele mele ? Eventual ceva preturi orientative...Raspuns si pe mail la [email protected]

Hondarul 17-04-05 09:27

pe calea mosilor e un atelier de tapiterie, la intersectia cu strada aia care duce la Udriste.

elspa 17-04-05 10:12

unii super smeheri (mi-am facut si eu tapiteria la ei, piele ventilata argintie) sunt pe 1 mai cum mergi de la victoriei pe dreapta, fix langa o vulcanizare si un atelier de geamuri.

Face 17-04-05 10:41

Quote:

Originally Posted by \"elspa\"
unii super smeheri (mi-am facut si eu tapiteria la ei, piele ventilata argintie) sunt pe 1 mai cum mergi de la victoriei pe dreapta, fix langa o vulcanizare si un atelier de geamuri.

Poti sa mentionezi un pic mai exact unde ?

synkro 17-04-05 11:16

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Face\"
Quote:

Poti sa mentionezi un pic mai exact unde ?

cred ca se refera la vulcanizarea de la coltul strazii monetariei,adica prima la dreapta cum vii dinspre piata victoriei spre piata 1 mai.

Lucian 17-04-05 20:34

Re:

Quote:

Ce bani ?

alcatel 17-04-05 23:06

nea ilie,pe giulesti 021/2222869
pt scaune si bancheta tapitate cu piele manopera a 3-4 milioane dar a iesit bine de tot,spui ca ti-a dat numaru baiatu cu ursuletu la care i-a facut interiorul alb

florin83 18-04-05 02:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Hondarul\"
pe calea mosilor e un atelier de tapiterie, la intersectia cu strada aia care duce la Udriste.

unde mai exact e atelierul asta? stau prin zona, dar zau de imi dau seama unde vine asta.

Tu te referi cumva la Mosilor vechi?

elspa 18-04-05 07:11

400 euro cu piele ventilata de aia cum vin mercedesurile astea noi.
scaune, bancheta, usi.

[T3m]b3|| 18-04-05 08:10

Avem 1 tapitzer care nea facut noua mai toate masinile...omu lucreaza f bine [si frumos, cu gust...e creator de moda de fapt] si destul de ieftinake [3-400E masina completa...fete usi, console, plafon, scaune, banchete...]

Din pacate nam cum sa va dau tel lui acu...mi-am uitat tel la snagov, il iau in weekend...nu stiu nr lui pa dinafara dar il voi face rost zilele astea ;)

Hondarul 18-04-05 11:51

Re:

Quote:

Originally Posted by \"florin83\"
Quote:

Originally Posted by \"Hondarul\"

unde mai exact e atelierul asta? stau prin zona, dar zau de imi dau seama unde vine asta.

Tu te referi cumva la Mosilor vechi?

Exact. Treci de fostul targ al pescarilor, unde este biserica aceea veche pe dreapta, si inainte de prima interesectie.

ariel 18-04-05 12:50

si pe fundeni mai este unul,am vazut afara oarece scaune.

316i 18-04-05 17:33

La ala de pe 1mai nu m-as duce in locul vostru.
I-am lasat si eu doua scaune recaro de BMW la facut, ne-am inteles initial la 4.500k dupa ce el mi-a cerut 6.000k (dupa parerea mea un pret astronomic) si dupa doua saptamani de asteptare in care ma tot amana ca are nu stiu ce probleme, cand m-am dus sa le ridic mi-a pretins 5.000k si a incercat sa ma scoata pe mine nebun, ca vezi dom'le, defapt eu n-am inteles, cu toate ca mai erau inca 3 oameni cu mine cand am stabilit impreuna pretul.
Finalul:am plecat val-vartej cu tot cu scaune,i-am lasat 4.500k si i-am explicat ca nu mai vede clienti de la mine si ca eu cu hoti si mitocani nu vreau sa am de-a face.
Asa ca daca va mai arde sa va duceti acolo, cand va intelegeti la pret, pune-ti-l sa va dea in scris.

All times are GMT +2. The time now is 17:11.

- Copyright 2026 4Tuning