![]() |
e bun seat ibiza?
am aproximativ 11 mii euro si nu stiu exact ce masina sa-mi iau. imi place seat ibiza, dar as mai avea de ales intre hyundai accent, chevrolet aveo si ceva fiat. care ar fi mai usor de intretinut si ce piese sunt mai ieftine?astept raspuns. mersi
|
Re: e bun seat ibiza?
Parerea mea e sa ramai la ibiza...!in primul rand e mult mai frumoasa decat celelalte........si nici nu e asa de greu de intretinut!Piesele dupa mine...sunt ok la pret(adik nici prea scumpe...dar nici prea ieftine)!repet..este doar o parere personala:)
|
Daca nu este prea tarziu, recomand SEAT !!!
Hyundai accent si Chevrolet aveo mi se par de prost gust... [fara sa vreau sa jignesc proprietarii acestora - fiecare cu gusturile lui]. Eu spun ca materialele folosite si calitatea finisarii da un plus SEAT-ului. Sa nu uitam ca SEAT face parte din concernul VW (seat-sport/vw/skoda-ieftin/audi-lux). Fiaturile au in general motorizari nasoale. Deasemenea nu m-am simtit niciodata in siguranta in Chevrolet/Daewoo. Mentionez ca parerea mea este subiectiva - detin un seat ibiza de 1 an de zile si sunt multumit pentru ce se putea cumpara de banii respectivi masina nou nouta! Eu am motorizare 1,2 - 70 cp cu 3 cilindri dar merita facut un efort financiar pentru motor 1,4 ! Daca te gandesti la consum, sa stii ca si motorul de 1,2 consuma daca ii dai "blana" si il exploatezi agresiv. Deasemenea daca masina e plina sau ai bagaje, urcatul in panta va solicita serios motorul de 1,2 - recomand 1,4. |
Nu cred ca seat-ul trebuie bagat in aceeasi oala cu chevrolet, hyundai sau fiat. E o masina net superioara, e un volkswagen putin mai accesibil. Recomand seat!
|
baiatule .. eu nu te cunosc nu ma cunosti .. dar sincer .. te sfatuiesc sa iti iei un seat ibiza ... eu am un seat ibiza din 99 .. este un model care imi place mie .. si vreau sa spun ca merge foarte foarte bine .. din toate punctele de vedere .. piese ieftine .. usor de intretinut sa sti .bafta si .. daca esti baiat istet si iti pastrezi bani .. vezi ca a iesit un model de seat ibiza nou ..acum .. nu stiuce pret are ..daca tu ai 11 mii de euro mai asteapta putin si iti iei pe asta nou .. e deosebit . bafta
|
Quote:
Si alt exemplu care sa intareasca ceea ce am zis mai sus hai sa ne uitam la motorizari seat v.s. Fiat. Cati cp are Seat-ul la motorul de 1.4? La Fiat Bravo 1.4= 150cp....si mai putem continua. Specific faptul ca am si Fiat Punto(1.2 16v) si Seat Ibiza(1.4 MPI) iar asta mic de la coada consuma de ma usuca. Numai bine |
Quote:
Iar legat de masinile japoneze poate ca nu sunt la fel de fiabile precum VW dar au consum mult mai mic iar piesele sunt de 100 de ori mai ieftine....si foarte important.......nu au toti cocalarii |
| All times are GMT +2. The time now is 14:11. |
- Copyright 2026 4Tuning