![]() |
,scoala, carnet de soferi
Nu am incadrat eu bine acet topic dar nu stiam unde sa il plasez. Intrebarea mea este : ce se da acum la sala atunci cand dai de carnetul de soferi ? eu acum 9 ani am dat cu totul altceva, iar acum am inteles ca probleme legate de circulatie si semne, altceva ce mai da ? Astept un raspuns
|
Re: ,scoala, carnet de soferi
nu stim ce se mai da ...... da problema este k daca faci accident cu masina nu mai este treaba valabila cu 48 d ore k sa te prezinti la politie ..... daca nu te duci pana seara la politie si intrii deja in a 2a zi ti se ia si tie permisu chiar daca esti nevinovat..... treaba asta nu este scrisa nicaieri ...... si nu stiu cati dintre noi o stim.... eu am aflat aseara d la un politist.......
|
uite nu am stiut treaba asta
|
Quote:
|
SAu schimbat multe in codul rutier unele in bine altele in rau, ce a mai proasta lege este ce a cu Prima inmatriculare loc sa faca la masinii le noi taxa mai mica sa cumpere lumea o masina nou, pt a nu mai polua etc, ei o fac mai mare si la cele vechi mai mici care polueaza ingrozitor,
|
te pot ajuta eu cu cateceva....ca sa iti dai seama ce se da acum la examen la sala....iti las id meu de messenger:laur3ntyu2000
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:37. |
- Copyright 2026 4Tuning