![]() |
Porsche 997 Turbo By Edo Competition
6 Attachment(s)
Technical data Engine 6 cylinder double-piston engine Achievement 550 HP (404 KW) with 6.000/min Max. torque 790 Nm with 2.100 to 4.900/min Driving data Maximum speed 338 km/h 0 100 km/h 3.5 s Description Engine Increase in output on 550PS through: New sport fan elbow unions in V2A with same pipe lengths and increased diameter. New sport exhaust system, with which special catalysts are used in tri metallization. Increased output of 19 KW (25 HP) and a torque increase of 30 Nm. Chassis The triple adjustable Edo/KW Competition racing shock absorber and running chassis is conceived for the engine haven. Brake edo competition sport brake assembly - VA: 370 mm of brake disks with 6-Kolben-Monobloc-Sattel and sport brake linings, Stahlflex brake hose set. Rims New Flegendesign: 19 tariff wheel set with polished high-grade steel beds. Aerodynamics Front spoiler makes increased contact pressure, optimized cooling ventilation and sporty appearance possible. Interieur Pedal set from aluminum, leather Recardo Sportsitze, 6-Punkt of belts |
Re: Porsche 997 Turbo By Edo Competition
S U P E R B A ! :shock:
shi d.p.d.v. al look-ului agresiv shi d.p.d.v. al performantzelor ! :shock: |
Incearca sa scrie aliniat spre stanga, ca se citeste mai bine.
Este o masina frumoasa si performante pe masura |
superba din toate punctele de vedere.. un adevarat monstru
|
997 stock e super tare!!!!....tunata..e deja...crima
|
:doh: :blink: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper ;)
Da la ce pret ajunge bijuteria asta:?: :?: |
se stie k edo competition stie sa faca Porsche-uri k lumea.. frumos, frumos.. oare cat scoate pe Nordschleife? :P
|
nu stiu ce va uimeste asa de mult... OHH WOW, au upgradat tevile de presiune de la turbo-uri si au pus o teava de esapament noua... WOW!!!!! ASTIA SUNT SUPERTUNERI NU GLUMA!!!!!!
ahh, scuze, au schimbat si amortizoarele si franele... va dati voi seama cat s-au chinuit acolo????? au luat niste amortizoare deja facute de KW, si si-au pus kit-ul lor de frane mari.... WOOOOOOOOOW!!!!!!! daca ar fi sa aleg, as alege masina stock de fiecare data in acest caz, ca roti si eleron pe fatza pot sa-mi pun si singur, si celelalte modificari ale lor nu merita doi bani, ca ti le faci singur pentru jumate de pretz... |
nu e de mirare ...ma asteptam la asemenea performante de invidiat...
superba masina |
Quote:
|
Quote:
ONTOPIC: super tare masina ... e de vis ... mai ales aspectul acesta agresiv si, in plus de asta, o prinde bine si culoarea ... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Pana la urma ce a vrut sa faca edo? un kit care sa se incadreze intr-un anumit pretz.. de la un moment dat ink un plus de performanta te costa ft mult.. tuningul motorului trebuind sa fie insotit de modificari mult prea mari.. la care poate nu a vrut sa se ajunga[masina fiind una care e folosita si pe strada].Oricum in general porche nu inseamna h o r s e p o w e r hero.. dar cred sti si tu bine asta.. una peste alta eu le ofer credit celor de la edo pt ce au facut cu 997=le turbo si in general cu porsche ... nu mi se pare the average shit... chiar dk tie ti-a mirosit a asha ceva.. asteptam niste timpi pe circuit sa vedem cine a avut dreptate... |
| All times are GMT +2. The time now is 00:50. |
- Copyright 2026 4Tuning