![]() |
c parere aveti de cum lucreaza ABS-ul loganului
io am un 1,6 ambition si dupa parerea mea chiar lucreaza bene.chiar m-a scos din situatii destul de neplacute.sunt multumit de cum lucreaza.voi c ziceti.respect
|
Re: c parere aveti de cum lucreaza ABS-ul loganului
Iti spun de la un logan 1.4 pe motorina, ca functioneaza foarte bine la 130 km/h sa descurcat foarte bine, nu degaba au facut centurile asa stranse cand intra ABS-ul in functiune de arunca in fata
|
nu se compara cu abs-ul de pe alte masini....dar e bunicel, isi face treaba;)
|
peugeot 206 ma rog d c se diferentiaza abs d la logan fata de unul de la alta masina.daca vorbesti exemplifica si u c sunt multi k tine care vb sa se afle in treaba si nici macar nu au o apasat o pedela cu abs.multumesc tuturor soferilor de logan k au fost baieti destepti d si-au luat logan.respect
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Pentru cei care nu stiu exact sistemul ABS de pe Renault si cel de la Dacia este un ABS Bosch 8.0 adik este cel mai nou sistem ca si tehnologie creat de cei de la Bosch (cei care au inventat sistemul din cate stiu eu, adik cei care in lumea asta stiu sa faca ABS) singurele slabiciuni ale acestui sistem sunt pneurile si poate suspensia..un sistem ABS este atat de bun cat ii permit pneurile si suspensia ..cu cat "puterea" de aderare la carosabil este mai mare cu atat mai mult "lucreaza" ABS-ul mai bine.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:57. |
- Copyright 2026 4Tuning