![]() |
Ce boxe sa-i pun?
Am un Pioneer DEH-P40MP putere: 4 x 50W MOSFET (4 x 22W RMS). Ce boxe sa-i pun? Trebuie sa fie undeva pana in 50W ca sa se auda bine din ce am vazut eu pe aici, nu? Multumesc!
|
Re: Ce boxe sa-i pun?
up.............................
|
Ce masina?
|
Quote:
|
Eu m-am gandit sa-i pun de la Pioneer daca am HU Pioneer ceva dintre TS-A2511, TS-A2011, TS-A1711, TS-A1311. Ma gandesc TS-A1711 pe spate si TS-A1311 in usi. TS-A2511, TS-A2011 au mai mare puterea si fara statie nu voi face nimic si nu stiu daca au loc in spate.
|
Eu zic ca daca le vrei neamplificate sa mergi pe hertz . Dieci suna cel mai bine pe HU . Bafta !
|
da, Dieci power!
din ce preferinte ai exprimat la pioneer vad ca vrei sa pui coaxiale in usi ... nu fa greseala aceasta, pune in fata un sistem si eventual in spate doua coaxiale, ori pe 16,5 ori chiar ovale. Recomandarea mea ar fi in fata DSK 165 cu tweet pe bord sau in montantii de parbriz si pe spate ce coaxiale vrei si-ti incap din gama DCX. Nu necesita amplificare activa, poate sa-ti intepenesti putin usile si sa elimini "soriceii", dar nici asta nu-i musai (urechea ta decide). |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:35. |
- Copyright 2026 4Tuning