![]() |
Spirala aprinsa laguna 2 dci
Buna ziua..sunt un nou posesor de laguna 2 1,9dci ..120cp..si astazi m.am intalnit cu urmatoarea problema..s a aprins spirala galbena in bord si am si pierdere de putere..am miscat firele de la egr si firele de la senzorul mic care se afla pe furtunul gros care vine de la intercooler si nimic...am lasat.o 10 minute si si.a revenit..am mai facut 7 km si nu s.a mai aprins dar totusi cu siguranta are ceva...tin sa precizez ca sonda mica cam joaca acolo in suportul ei si am si fisurat furtunul gros sus unde intra in admisie...amdat cu ceva banda de izoler pana il schimb...egr este plin de ulei...oare sa fie pblocat?sau ce ar mai putea fi..multumesc
|
Re: Spirala aprinsa laguna 2 dci
aaa si fum nu da.."ca la balamuc":) ff putin
|
Reseteaza calculatoru. Scoatei mufa si laso scoasa 10 sec. E o problema comuna la motoarele astea.
|
Am sa incerc si asta...zilele astea am schimbat furtunul de la intercooler care vine pana in admisie am curatat egr.ul intercoolerul este nou....masina merge mult mai bine..dar tot da cu fum...doar la accelerari bruste..nu mult dar da....am facut deja vre.o300 de km si am schimbat intre 2500 si 3000 de rpm...si cateva pe la 4000...am zis sa arunce toata funinginea..dar tot mai da putin...sa mai merg asa?poate poate:)
|
si unde se afla calculatorul?
|
Spirala aia este de la bujiile incandescente . Faci un test CLIP la bujii si vezi cate mai merg si cate trebuiesc schimbate si cu ocazia asta vezi si mai departe care-i treaba cu pierderea de putere.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:01. |
- Copyright 2026 4Tuning