![]() |
Faruri Cu Lupa Pentru Logan
Salutare sunt nou pe aici si as dori sa stiu de la cei care au deja faruri cu lupa pentru logan daca au avut probleme cu politia, rar.
Multumesc anticipat si scuze daca s-a mai postat ! |
Re: Faruri Cu Lupa Pentru Logan
Quote:
Xenonul e interzis pe halogen si accesibil pe lupa. Te duci le omologhezi si gata smecheria! |
Quote:
|
Pana la urma ce ziceti sa cumpar faruri cu lupa ? Care ati avut poate puneti si ceva poze noaptea daca aveti !
|
Quote:
Nu ai ce cauta cu Xenon. Ai spalatoare? Ca Xenonul sa fie permis iti trebuie luba si spalatoare. |
Pana la urma am voie xenon daca da ce trebuie indeplinit?
|
Quote:
iar ca sa revin la subiect,atata timp cat ai lupe,poti sa iti pui si xenon linistit!nu o sa ai nici o problema...poti pune lupe in farurile care le ai sau poti cumpara faruri cu tot cu ele! |
Quote:
Nu mai vorbiti in necunostinta de cauza, lasa-ti oamenii fara taloane cu prostiile voastre. Mai cititi si din legislatie inainte sa aberati. |
Eu am vazut pe internet faruri cu lupa si ma gandeam sa cumpar dar nu stiu daca vin si cu omologare. Mai astept cateva pareri!
|
Quote:
sa vina sa ne spuna si noua cineva ca a avut talonul luat pentru asa ceva...si nu am vazut in nici un certificat sa scrie la observatii ca masina este prevazuta cu lupe in faruri... |
Quote:
1. Nu scrie nicaieri de Xenon. 2. Exista spalatoare. 3. Pentru Xenon ai nevoie si de functia de auto-reglare. |
4. Nu ti le omologheaza nimeni daca piesele montate (spalator , auto-level , xenon ) nu sunt omologate rar si daca nu sunt montate in service autorizat rar pentru montare xenon (ceva de genu :) ) . Cel putin la noi...
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:11. |
- Copyright 2026 4Tuning