![]() |
Ajutor!! PROIECTARE INCINTA 2X POWER BASS
Salut . De curand mi-am achizitionat 2 difuzoare powerbass m-124 si as dori sa imi fac incinta doar ca nu ma pricep foarte tare . Va rog a ma ajuta si pe mine
Incinta va fi amplasata intr-un Renault Clio 2 (2005) Ascult toate genuriile de muzica PARAMETERS : VC impedance (Ohms) - 4Ω Test Impedance (Ohms) - 3.2 Fs (Hz) - 29 SD (sqCM) - 510.7 Vas (Ltr) - 77.3 Cms (M/N) - 212.2 Mms (g) - 139.1 BL - 13,6 Qms - 3.6 Qes - 0.46 Qts - 0.41 No(%) - 0.32 Spl(db) - 92 Xmax - 9.5 Voice coil size (inches) - 2.0 Frequency response (Hz) - 29-450 Motor structure - 164 oz Mounting Depth - 5.5 power (rms/peak) - 375/750 Optimum Ported Vol. Standard Metric |
Re: Ajutor!! PROIECTARE INCINTA 2X POWER BASS
Nu ma ajuta si pe mine nimeni?
|
Pai ai volumul care e expirmat in litrii...56 si cat mai e acolo. Ca sa aflii volumul unui cub formula e Lxlxh adica lungime latime inaltime. Pui mana pe o ruleta, cobori la masina cu un calculator si te gandeati cat de inalta si lata o vrei si faci x ori Lungime ori inaltime si vezi cu cat in inlocuiesti pe x ca sa iti dea volumul de 56..l. Intelegi? Nu prea ma pricep la explicat >_< . are mdf(nu pal) la practiker cu grosime de 18. O sa te coste undeva la sub 50lei ai iti taie ei. Mai iei suruburi, adeziv de lemn(15lei tubu cat ala de silicon) si o priza de boxe (6lei pe ub site din brasov. Se numeste conector boxa rotun/circular). Daca mai ai nevoie de sfaturi da.mi pm sau posteaza cu replay...desi degeaba vad altii daca nu aplica si mai deschid topic:d
|
M-am gandit la exterior 70x50x50 , interior 68.2x48.2x48.2=158l . scazand volumul subwooferelor si al materialului fono absorbant =148l
Pana aici toate bune , doar ca nu stiu cum fac cu portul |
Circular port 4"x11"D 10.16cmx27.94cm
Scrie negru pe alb. Cauta pe net un tub de 10cm diametru si lung de 30cm. Cel putin eu asta inteleg. http://www.******.ro/accesorii-boxe/...ss-reflex.html Astia au si conectori si mocheta...de toate. Vezi ce iti mai trebuie si poate comanzi tot odata...scutesti la curierat. |
| All times are GMT +2. The time now is 15:04. |
- Copyright 2026 4Tuning