![]() |
In atentia maniacilor galati si braileni
Salut !!Am deschis topicul asta pt k am o propunere pt voi toti posesorii de masini dela Trabant la Rolls .Am vb cu un tip care face parte din clubul No Speed Limit si ma gandeam ca poate ma sustineti in tentativa de a infiintza un sediu si la Galati.
Cred ca ar fi un lucru bun pt "maniaci" din care fac parte si eu si nu ne-ar mai plange buzunaru (cred ca stiti cu toii la ce ma refer).Astept opinii , critici si sustineri . Va multumesc indiferent de alegerea pe care o vetzi face |
Re: In atentia maniacilor galati si braileni
Quote:
|
Da ce club???
|
|
si suntem si foarte mandri cu clubul nostru pentru ca a fost greu de infiintat si acum nu cred ca vrea nimeni sal paraseasca.....
|
Se poate inchide ?
|
ce club e asta? ca nu am auzit de el si vad ca nici pe 4tuning nu e prezent ! .. a fost cumva prezent la tuning days? la legale de la constanta? ceva ceva? pt ce sa stai intr-un club care leneveste ???
|
poate daca nici membri acestui club nu plateau taxa de inscriere la legala de abia terminata veneam mai multi.
in principiu nu aveti decat sa faceti filiala daca gasiti oameni. nu va impiedica nimeni. edit : daca nu apare pe 4tuning la cluburi nu inseamna ca nu exista. |
Quote:
|
pentru ca o filiala nu are nici o valoare spirituala pe langa un club autohton ca sa zic asa.
|
Quote:
|
tu la 17 ani nu ar trebui sa vb de cluburi si racing! intai ia-ti permisu, invata sa conduci si apoi mai vb ;) da, e adevarat nsl are mai mult de la infiintare, insa noi nu putem sa venim asa sa facem publicitate sa consumam carburant pana acolo , cu ideea ca vom face un sediu si acolo iar apoi voi sa ziceti " aa pai ce .. nu venim noi la nsl, ca noi avem clubu nostru :| " ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
ideea e ca noi nu prea ne facem publicitate deocamdata asa ca nu prea stie nimeni in afara de noi de club,tre sa sapi adanc ca sa dai de noi...........poate dak faceti zarva va veni lumea de ce nu?orasul nu il reprezentam numai noi care suntem pe forum.....orasul are 300 de mii loc
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:57. |
- Copyright 2026 4Tuning