![]() |
Vand amplificator DLS la super pret
4 Attachment(s)
Vand un amplificator DLS model CA50 functional si fara interventii / reparatii.
Datele tehnice se gasesc foarte usor pe net; la fel si preturile!!! Pret: 320 lei + taxe de transport. |
Re: Vand amplificator DLS la super pret
Anunt valabil!
|
Vandut.
|
Revin cu un feedback, din pacate negativ la adresa lui ANTONIAN pentru acest amplificator DLS, care l-am primit in "moarte clinica", la mine dandu-si duhul dupa o scurta proba. Nu stau sa detaliez povestea, pe scurt, s-a umblat in amplif, desii in anunt scrie clar ca nu a suferit interventii, etc. Sigiliul de la unii finali era rupt, si se vedea clar ca surubul a fost desfacut si multe alte lucruri de genul.
Per total, am ramas cu o teapa si cu ochii in soare, multumita userului ANTONIAN. Nu zic sa nu mai cumparati de la el, dar va rog sa aveti mare atentie cand cumparati ceva, tot timpul cu proba si atentie amanuntita. Se pare ca degeaba mi-a facut un video de 2 minute cu ampliful mergand, fiindca se pare ca el atat merge: 2-4 minute dupa care pauza... Rusine, nu credeam ca mai exista astfel de oameni, dar se pare ca toti au un loc sub soare. |
Quote:
Trist! Si de ce sa mai cumpere lumea de la el? Din moment ce minte. Nu ai de ce sa scrii ca e impecabil, fara interventii etc, daca NU e asa. Din pacate e plin de "afaceristi" de astia. |
In primul rand nu e prima data cand vand produse aici si niciodata n-am mai patit asa ceva, iar cine a cumparat de la mine poate sa confirme ca a primit produse functionale!
Amplificatorul a fost trimis in perfecta stare de functionare si fara reparatii. La mine a functionat mult si bine fara probleme. A primit si video cu el inainte de cumparare, asa cum a solicitat si amplifu functiona corect... daca dorea video cu el de 1-2-3... ore, trebuia sa ceara. Referitor la tranzistori i-am explicat ca la vreo 2-3 perechi am slabit suruburile de fixare pt. a observa ce tranzistori sunt folositi, celelalte perechi de tranzistori si sisteme de fixare a pcb-ului au sigiliile la locul lor, deci nu s-a reparat/inlocuit nimic la acest amplif. Sa-mi fi aratat el mie imediat ce a primit ampliful piese schimbate in el sau lipituri sau alte chestii de genul!!! In alta ordine de idei, a mai zis ca a mai cumparat niste amplificatoare si acleasi simptome dupa ce au ajuns la el, daca nu stie cum sa le utilizeze e problema lui. Amplificatorul a fost vandut cu predare personala unui mecanic de locomotiva - ales de el, n-am de unde sa stiu in ce conditii a fost transportat ampliful. Cat despre sugar 20.. ce sa zic, eu am cumparat de la el un soclu cu siguranta de 150A, iar el imi trimite siguranta de 200A, sper ca iti amintesti! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Oricate scuze ai incerca tu sa aduci, teapa tot teapa ramane. Din partea mea, ti-am zis, sa-ti fie de cap aia 250 lei si sa-ti faca viata mai buna si mai frumoasa. |
Quote:
|
electronicele se cumpara doar cu proba sau pe incredere daca in prealabil ai mai cumparat de la persoana respectiva,ori are feedback 100%.
poate sa mearga 3 ani si sa crape in urmatoarele 5 minute. e second hand,poata sa tina,poate sa nu. eu am luat telescoape spate e36 second hand si m-au tinut 500 de km. Sa ma duc sa ii dau cu ele de cap la vanzator ? NU ! |
Sau pot sa mearga 5 minute cat sa faci o proba si dupa il vinzi si omu isi ia teapa. Merge si asa, nu?
|
da,bineinteles ca se poate.
greseala vanzatorului a fost lipsa de corectitudine cand a zis ca n-a fost umblat in ea,destul cat sa isi piarda increderea si sa ii atraga si lui vinovatia. cineva ramane cu paguba,altcineva ramane fara cuvant pus in balanta,se deduce cine are de pierdut cu adevarat. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:32. |
- Copyright 2026 4Tuning