![]() |
boxe pt matiz
Buna seara ! Am si eu nevoie de cateva sfaturi, daca poate sa ma ajute cineva.Masina mea e matiz si as vrea sa pun niste boxe bune pe ea.Am auzit ca cele JVC ar fi ok din punct de vedere calitativ.Dar am vazut ca sunt cu 2,3.4 iesiri, cu anumite frecvente...nu prea inteleg nimic.Nu stiu ce sa aleg.Radio cd-ul de pe masina e un Sony explod si mai am montate doua boxe Auna, cica de 500w dar nu prea par ca ar avea atat.Mentionez ca au leduri pe ele, am citit tot pe un forum ca din cauza ledurilor se pot auzi mai slab sau neclar.Sau ideea e ca suporta 500w dar bagate prin statie? :D As vrea daca se poate sa le las pe alea Auna si sa mai iau doua JVC sa le pun pe spate dar nu stiu daca merg asa combinate sau sa raman numai cu JVC-urile...Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat...Multumesc!:lol:
|
Re: boxe pt matiz
Nu te uita la firme gen JVC ALPINE PIONEER ca am facut si altii asta si ne-am luat teapa.
Unde vrei sa montezi boxele? Ce dimensiune trebuie sa aibe? Pe fata din cate stiu sunt de 10cm la Matiz? Daca vrei sa pui pe spate recomand ovale si taiata policioara. |
Quote:
|
Quote:
|
Eu am Sony pe Peugeotul meu si se aud mai prost decat cele din fabrica, de asta i-am spus. Am avut boxe Pioneer pe Matiz si nu m-au satisfacut absolut deloc. Nu e vorba de niciun concurs audio, e vorba de urechea lui.
Nu mai bine mai pui 100-150 de lei in plus dar barem stii ca ai niste difuzoare calumea? Pioneer si Alpine se pricep intradevar la cd-playere, jos palaria, dar la difuzoare prefer sa zic pas :) @ghostbz uita-te la puterea reala, nu puterea maxima (cea cu RMS la coada si cu valoarea mai mica). Intradevar amplificate se vor auzi mai bine insa nu cred ca este nevoie, mai ales la niste difuzoare low-cost. Nu merita investitia. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:39. |
- Copyright 2026 4Tuning