![]() |
AJUTOR!!!! PROBLEME ASC BMW E39 2.0i STA MEREU APRINS
De curand mi-am achizitionat un BMW e39 2.0i, problema este ca ASC sta aprins, deci este dezactivat, problema este ca nu se activeaza, apas pe butonul asc dar degeaba sta tot aprins...stie cineva care este problema? sau daca a mai patit cineva ceva de genu va rog sa ma ajuta'ti! Multumesc
|
Re: AJUTOR!!!! PROBLEME ASC BMW E39 2.0i STA MEREU APRINS
te duci la un tester unde iti va spune de unde este problema.(senzori / unitate abs...)
|
Am avut si eu martorul aprins, initial am crezut ca este de la vre-un senzor ABS murdar sau defect.
Pana la urma era unitatea ASC si la service mi-au cerut 300 ron manopera sa mi-o schimbe la care se adauga si piesa din dezmembrari inca vreo 100 de euro. Totusi pana sa ma duc in service am zis sa desfac unitatea sa ma holbez in ea... avea doua conexiuni uscate pe placa electronica, in 10 minute cu un letcon am rezolvat problema singur iar banii de reparatie i-am baut :lol: Apropo, ai testat daca intra ABS-ul? |
Quote:
Salut! Nu am incercat, nu imi sta nici aprins abs, frana cand pun se pune normal nu imi franeaza roata sa alunece...deci cred ca abs este ok, doar asc sta aprins, apas pe buton sa il activez dar degeaba nici o sansa nu se stinge nu se intampla nimic, am mai citit pe aici pe net si la fel zicea cineva trebui curatata nuj ce...imi poti pune o poza cu zona unde trebuie curatat sau ce anume? ca nu prea ma pricep...Multumesc mult! |
Daca spui ca iti intra ABS-ul atunci nu cred ca sunt senzorii murdari sau defecti deci nu ai ce curata in prima faza.
Revenind la ABS, spui ca nu sa aprins dar cand pui contact martorul confirma ca functioneaza? (clipeste becul de la ABS?) Daca stii engleza vezi aici ultimul post din thread, este o colectie intreaga pe tema E39 ABS ASC DSC etc. Este un punct bun de plecare sa te informezi, ia-le pe toate una cate una si citeste-le. http://www.bimmerfest.com/forums/sho...d.php?t=419121 |
Quote:
|
verifica mufa de la clapeta de asc,vezi daca cele 3 fire sant ok.
|
Oricum fa-i si o diagnoza si vezi ce cod iti da
|
Quote:
|
ti-am trimis PM ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:03. |
- Copyright 2026 4Tuning