![]() |
Despre Ford Focus 1.4
Am si eu o intrebare!
Am un ford focus din 98 si mi s-a dus motorul. Mecanicul spune ca trebuie sa schimb doar partea de jos, insa prob este ca nu gasesc piese de schimb la mana a doua din motor de 1.4. Acu intrebarea mea este: biela de la arbore de la un motor de 1.6 se potriveste la un motor de 1.4? Daca am spus vreo tampenie nu e vina mea, eu chiar nu ma pricep! |
Re: Despre Ford Focus 1.4
Quote:
|
Quote:
|
Nu se potrivesc bielele de la 1.6 la 1.4.
Motor de 1,4 se gaseste la dezmembrari.Daca se inlocuieste motorul,la RAR se face doar o omologare artizanala,NU se poansoneaza motorul(pt ca este riscant) si in Cartea de Identitate se trece la mentiuni...."motor fara serie". Si gata . Problemele cu ambielajul la motorizarile pe benzina sunt cunoscute. Una dintre cele mai mari 'magarii' facute de Ford dupa anii '95 a fost sa elimine bosajele(de fixare) de la cuzinetii de biela.La o supraturare eventuala,exista posibilitatea ca acei cuzineti sa se invarta si de aici distrugerea unui intreg motor. |
Quote:
Am luat in calcul si cumpararea unui alt motor, la mana a doua, insa spre marea mea surpriza nu am gasit pana acu si caut cde vreo 2 sapt! Oricum inca o data: Multumesc de lamuriri! |
| All times are GMT +2. The time now is 22:03. |
- Copyright 2026 4Tuning