![]() |
E30 touring M50B20
6 Attachment(s)
Motor M50B20 se da si motorul M20 original
Defecte: -mecanism trapa nu functioneaza -aripa dreapta chinezeasca- ruginita -pasaj dreapta usor atins -la cald bate un tachet Ce am Schimbat: -motor M50B20 -evacuare cap-coada Borla( trebuie fixata mai bine, atinge putin in protectia de aluminiu de la bascula) -volam Mtech2 reconditionat cu piele perforata -fete de usi ''piele'' neagra -mocheta a fost schimbata cu una curata, inclusiv portbagaj -bielete, capete de para, bucsi bascula( pline de M) noi -role, curele, filtre, bujii, ulei motor, ulei servo(SKF, continental, NGK, Motul, Castrol ATF) toate noi -rulmenti la 3 dintre roti -jante aliaj BBS originale pentru acest model -bara rigidizare intre amortizoare -volanta si cutie de M20 -disc ambreaj nou -electroventilator(nu e inca pus butonu sau termocupla) - ITP valabil 2014 -asigurare expirata, nu ofer fiscal(proprietarul are datorii la fisc- se poate lua legatura) -plasticele de la volan nu le am Prefer ca si variante dubite sau golf1/audi, mercedes 123, 124, 190E, BMW doar diesel, si prefer 2.4 etc tel 0722261666 / 0769536780 De cand am luat-o am am schimbat o gramada la ea, chestia cu tachetul deja ma face sa o dau altuia cu nervi mai tari.Nu bate, nu troncane, iarna pe frig nu tine amortizorul de la haion.Buzunarele portbagaj, podeaua fara rugina, e genul de masina care se ridica pe cric fara emotii. Nu se dezmembreaza, nu ma tiganesc. Scuze pentru fotografii, o sa fac si altele mai edificatoare. |
Re: E30 touring M50B20
Pret?
|
1000 iepuroi, nici o marmota mai putin
|
Salut, te intereseaza la schimb ?http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/...-11976736.html
|
Scuze, dar am nevoie de o masina fara modificARI.
In alta ordine de idei sunt cam mirat de ce fel de cotete umbla pe strazile noastre. Masina mea funcioneaza cum trebuie, nu te lasa in drum, nu pierde apa/ulei, are frane si desi are rugina pe aripa , nu e un cotet care nici macar nu-l poti ridica pe cric. Va rog frumos sa nu ma contactati decat daca aveti o varianta asemanatoare si ce vorbim la telefon corespunde cu realitatea. |
Te intereseaza cobra mea?Acum are iara motoru din acte,240 diesel.https://forum.4tuning.ro/128-masina-m...w123-280e.html
|
lasa un numar de telefon.
123 e o masina care mie imi place, numai sa nu fie tabla foarte ruginita |
0764111728
|
se poate inchide, multumesc
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:11. |
- Copyright 2026 4Tuning