![]() |
Asta e Romania !!!!
Am avut un accident ieri la intersectia cu 1 mai cu acest individ un araboi..... era pe banda 1 iar eu pe banda 2 si pur si simplu a dras stanga brusc de volan fara sa se asigure si fara sa semnalizeze.La politie a dat banul iar domnul agent gheorghiu cristian a fost foarte ok si dupa ce a luat banutzul a zis ca eu as fi intrat in el.Martorii nu au avut nici o treaba adik domnul politist a zis ca nu il intereseaza martorii.Nu mai spun ca mie mi sa pus fiola dar lui care mirosea a alcool nu, iar pe deasupra mai avea si pistolul la el si nu ia zis nimeni nimik....CE TARA DE CACAT.:rolleyes2:rolleyes2
|
Re: Asta e Romania !!!!
Niste scursuri ale societatii in care traim. Ar merita sa li se jupoaie pielea de pe ei si lasati sa se usuce. Asta e justitia din RRomania 0 barat, o tara de rahat condusa de oameni de rahat. Personal nu dau un scuipat pe aceasta tara, mi-e scarba.
|
trebuia sa ii iei numarul de la masina lu arabu ala si cu siguranta dadeai de el.si intr-o buna zi ii faceai masina de boala copiilor.macar sa simta la buzunar ;)
|
arabi....vin "baietii" la noi in tara si fac ce vor din tara asta...mare mirare daca avea si permis daca spui ca mirosea a bautura, etc. de ce nu incerci sa te duci undeva mai sus cu o reclamatie ceva? nu mi se pare normal sa ramana asa.
ce masina avea individul si un numar de inmatriculare ceva sa stim si noi...:?: |
Nr de la masina e B 555 BSM un ml negru. Asta e societatea. Am avut si 2 martori si gaborul a zis ca nu il intereseaza.Am vb cu avocatul meu si deschid azi proces impotriva lor. nu stiu cum sa aflu adresa unde sa arabetele...... politatiul sta la mn pe strada....
|
Trebuia sa suni la 112 sa vina un alt echipaj
|
Quote:
Celmai bine sa faci contestatie la PV + reclamatie la Udriste politistului de la accidente usoare , banuiesc ca e vorba de sectia dupa Grivita . |
Stai linistit ca poate te cauta arabu cu vre-un cutit de shaorma :D
|
Sa ma caute araboiul ca ieri a scapat dar acum sar putea sal gauresc putin.Nu am frate nimik nu ei indiferent de natie sau religie.....ma mai lovit cineva in spate dar a recunoscut si era italian.a fost totul ok. Am un prieten arab care a ramas masca cand iam zis....nui venea sa creada de ce nu a recunoscut ala......Oricum ideea de baza este ca ROMANIA E O TARA IN CARE FIECARE FACE CE VREA SI DACA AI BANUL SCAPI DE ORICE.
|
Martorii nu erau de la mn din masina ci erau participanti la trafic. cel care a venit cu mine pe grivita era fix in spatele meu si a vazut totul....dar spagutza nu mai tine cont de martori nu?
|
Daca nu va duce capul sa sunati la 112 sa cereti echipaj cine e de vina? Cum vedeti ca se impute treaba 112 direct si se rezolva altfel situatia pentru ca nu au cum sa mituiasca 2-3 echipaje si nu sunt toti milogi precum cel intalnit de tine.
|
Daca nu stii nu mai vb....Am sunat la 112 iar aia miau zis ca daca e accident usor nici nu se deplaseaza....leam explicat care e treaba cu politistul de la accidente si au zis ca el decide.... plus ca legea din Romania e in felul urmator..La un accident usor ai 24 de ore sa declari ( adik pana mea si beat sa fiu in 24 de ore nu mai am nimik)....accident usor=fara victime.
|
ai paguba mare? daca nu e mare as zice sa afli unde sta arabu si sa ii faci si lui o paguba.banuiesc ca masina ta nu e tot un ml sau ceva mai scump.el sigur o sa simta in buzunar paguba ,oricat de mica ar fi ea ;)
|
Daca dai de masina lui si vorbesti cu astia de pe site care vand geamuri de oglinzi il rezolva imediat de geamuri cel putin. :lol: E cerere mare. Cu altii cu un break/papuc si il lasa cu masina pe butuci si tot asa. :lol:
*Acest post este un pamflet. |
nu stiu exact unde sta arabul ca asta vreau si eu....am un vw bora dar am bagat ceva banuti in ea....pagubele mele : aripa fata dreapta putin zgariata si vopseaua de pe bara putin sarita. Pagubele lui : bara spate sparta si janta rupta o bucata din ea. Ideea e ca nu vreau asigurarea sau alte chestii ci ma enerveaza faptul ca politaiul mia dat 300 ron amenda si 3 pct ca a luat el spaga de la arabete si ceea ce a facut el mia pus mie in carca.....eu contest amenda si pv-ul nu ca nu mia dat asigurarea si alte chestii.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:44. |
- Copyright 2026 4Tuning