Re: Mai tine vrajeala sa inmatriculezi masina fara taxa prin tribunal?
Quote:
Originally Posted by ziemenz
(Post 5391829)
parerea ta ca nu se verifica seriile :)
De doua ori am fost la rar cu aceasi masina, odata acum 5 ani si odata anul trecut cand am schimbat culoarea. De fiecare data mi-au desfacut plasticul de la stergatoare ciobaneste si au studiat bine masina, inclusiv chederele de la usi sa vada daca a fost facuta din 2 masini desi am dat spaga.
Spaga era pt o folie, o janta, dar niciodata sa treaca cu vederea o marlanie ca un schimb de serii.
Si daca exista dubii daca a fost sudata sau nu, e f simplu de verificat: "Aparat de masurat grosimea straturilor cu ultrasunete". Poata sa-ti iasa treaba perfect, dar aparatul iti da rezolutia la micron .... iti dai seama instant daca e chit sub vopsea, sudura si alte bucurii.
Probleme si batai de cap am avut si la inmatriculare ca nu aveam un rahat de semnatura pe talon, desi e o masina de 2-3mii de euro veche din 90, cand aud de bmw zici ca da dracii in ei.
Un prieten i-a dat in judecata, procesul s-a facut pe numele prietenei lui care avea domiciliul in alt judet, pt ca in bucuresti dureaza f mult, In 2 luni parca a primit decizia sa-si inmatriculeze masina. Ori varianta 2, recarosare.
|
Depinde peste ce inhiner dai la RAR sau,ce reguli au ei la RAR,mie cand am vrut sa ii fac ITP la pisica (pisica fiind pe NT ,eu fiind in CJ) a fast gasita pe calculator Vehicul blocat in reteaua RAR exact asa scria,mi-a zis omu ca nu ii poate face ITP,nici cu toate spagile din lume,ca nu il lasa din calculator,solitia a fost sa merg cu masina la Cj la RAR sa vad de ce a fost blocata,am aflat ca in urma cu 1 an a fost oprita in Mures si gasita cu anvelope uzate(daca bagi pe google NT 11 SOL se poate vedea ,a fost la stiri cazul dat),ln fine ,la RAR mi-a zis sa ii aduc masina sa ii faca identificarea din nou ,dar cu gume bune si dimensiunile din talon,plus o declaratie notariala cum ca am pierdut dovada data de politie cand a fost amendat ala cu gumele uzate,zis si facut,am mers la o vulcanizare,am luat gume bune bune de iarna ca oricum imi trebuiau-350 lei second,am fost la o doamna notar sa imi faca declaratia aia-45 de lei,m-am intors la RAR ,m-a bagat ala la identificare serii,s-a uitat la serii ,dar nu a desfacut plasticul ala,am mai platit acolo 90 de lei identificarea,dupa care am putut sa merg sa ii fac linistit ITP-ul ,deci a costat ceva toata distractia(eu nefiind propietar in acte,nici nu m-a intrebat).
Dar vreau sa zic ca inginerul respactiv,s-a uitat la serii asa pe fuga ,a facut poze,la seria motor a insistat vreo 20 de minute pt ca era murdara ,poate in alte judete la RAR se uita mai in amanunt ,nu stiu ce sa zic
|