![]() |
Lupo TDI by CompleteCHIP
1 Attachment(s)
Lupo 1.4 benzina
Conversie la 1.9TDi ASZ realizata de proprietar Turbina GTB2260VK Soft CompleteCHIP Datorita dificultatilor de ordin tehnic ( inclusiv ambreiajul care patineaza ) si pregatirii necorespunzatoare dpdv hardware a masinii, am fost nevoit sa ma opresc aici. In urma eventualelor imbunatatiri, poate se va opta pentru cresterea performantelor actuale. Mai jos, graficul atasat: |
Re: Lupo TDI by CompleteCHIP
Quote:
Pe cat de frumos graficul , pe atat de mare e surpriza celor care il vor vedea pe proprietarul cu lupo plecand ca din tun cu asa ceva de la semafor ! Destul de originala combinatia ! Cu fumul cum sta dragos? e ok? |
Re: Lupo TDI by CompleteCHIP
Nu ar trebui sa dea cu fum (pe dyno am vazut foarte putin), sau poate da cel putin o urma de gaz de evacuare, nu e nicidecum o fumigena, acum totul tine si de rezolvarea celorlalte probleme tehnice ale masinii care nu mai cad in responsabilitatea mea. Partea mecanica nu imi apartine, eu nu i-am facut decat soft + reglaj VNT. Doar atat. Masina nu mai foloseste debitmetru, asta ca amanunt secundar, dar probabil cei avizati intuiau deja treaba asta.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:10. |
- Copyright 2026 4Tuning