![]() |
probleme abs,esp
am un golf IV si de un timp atunci cand franez nu foarte tare mi se aprinde in bord abs-ul si esp-ul si mai nou cand se intampla asta simt un zgomot in pedala. daca stie cineva ce ar putea fi? am fost la un mecanic, mi a pus calc. si mi a zis ca ar putea fi senzorul de frana.acum nu stiu sigur nu parea foarte convins. dar de ce se aude acel zgomot parca imi blocheaza franarea. va rog ajutati ma merci
:sad: |
Re: probleme abs,esp
abs anti block sistem.
este absolut normal sa-ti vibreze pedala de frina daca patineaza roata. esp.DEZACTIVEAZA-L din buton. INTREBARE, ai suficient lichid in bazin? oricum muta-l la probleme. https://forum.4tuning.ro/22-troublesh...leme-auto.html |
Re: probleme abs,esp, frana de mana
Am un Golf 6 din 2009 si in bord s-a aprins trei martori 49. 60 si 40. Adica ABS, ESP si frana de mana - care clipeste non stop. Am fost la 2 servis-uri si mi le-au resetat, iar dupa cativa km au reaparut. La un servis de Skoda Bz mi-au zis ca trebuie sa schimb tot echipamentul de ABS care costa 6.000 lei. Ce ma sfatuiti? Mentionez ca am intrat intr-o groapa plina cu apa cu rotile din dreapta. Sunt din GL. Multumesc!
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:58. |
- Copyright 2026 4Tuning