![]() |
Golf 4 sau Bora?
am nevoie de un sfat...ce ati alege? Golf 4 sau Bora?....aici ma refer la fiabilitate....unii spun ca Bora este mai putin fiabila....
|
Re: Golf 4 sau Bora?
e aceeasi platforma, diferenta e de motorizare si de cat de intretinuta a fost masina.
|
Bora,e la fel de fiabila plus ca e mai mare,mai mult spatiu in portbagaj.
|
salut...eu am auzit ceva de genul ca pe bora sunt piesele si in general motorizarea de pe golf 4 mai vechi...de exemplu la Bora din 2005 inca gasesti ca motorizare motorul de 1.9 TDi de 90 cp ,cred ca ALH,fara pompe duze...in schimb pe golfuri stiu ca aproximativ din 2001-2002 nu s-au mai pus... parerea mea este ca sunt la fel de fiabile...doar farurile fata difera...
|
Quote:
Eu as alege Golful, dar nu mi-a displacut niciodata Bora. Are si ea atractia ei. Se pune problema doar de design si nu de fiabilitate. Asa cum s-a spus mai sus sunt aceleasi motoare la ambele si tot restul electronicii, etc. |
eu din bora si am avut golf....
ca si fiabilitate ii undeva aceas...se cunoaste problema la faruriile de bora(bat destul de slab...dar se poate rezolva) tablaria la golf parca cedeaza mai repede... sunt unele plusuri si unele minusuri dar nici una nu ii mai presus fata de alta,depinde si pentru ce vrei sa folosesti masina bora ii mai de familie oarecum...ca si aspect golful ii mai sportiv dar de ex sa pui suspensie sport pe ambele la bora nu ii asa rigida(masina find mai mare..)si etc cu incredere poti merge pe oricare varianta golf mai ieftin cu ceva |
| All times are GMT +2. The time now is 06:05. |
- Copyright 2026 4Tuning