![]() |
Cumpar Trabant
De preferat de pe langa cluj! CU TOATE ACTELE IN REGULA, in stare de functionare!!
|
Re: Cumpar Trabant
lasa-le si tu un numar de telefon..
daca vrei sa faci un proiect ceva din el...nu se merita!..daca ii trebuie unui tov sau vrei sa faceti putina caterinca merge;) si noi am cautat un lastun la faza asta:P |
Quote:
|
n-am condus niciodata trabant.
daca va trebe masini de distrus stiu o gramada...vreo 2 radiate numa bune de dat peste cap si de batut una de alta ma gandeam cu fratemio sa luam 2 dacii si sa ne ciocnim frontal :d...asa la viteza mai mica sa vedem senzatia :D sau sa ne dam peste cap dupa ca-i facem ceva sistem ce intarire sa nu murim. oricum ideea cu trabi ii alta..da mno inca-i doar idee:P si eu cum am rar idei da fixe...mi s-o pus pata pe trabant :P 0741-17.44.58 nr meu :P |
noi vroiam sa mergem la caterinca intr-un lastun ..si sa mergem odata intr-un club asa..si cu o straduta inainte de club..sa il bagam pe unu in portbagaj..si sa parcam in fata la club..unde parcheaza toti basinosii cu s-klass-urile lor si alte alea.. si sa iasa asta din portbagaj..se scutura de praf , isi pune ochelarii si merge in basini ca si cum ar fi iesit din limuzina=)) ..cam asta era ideea..
dar ne-am zis k nu se merita sa arucam atatia bani pe geam doar ca sa facem o figura d-asta..si un trabant ar avea cam acelasi efect..dar mi-e k se sufoca ala in portbagaj de la atata fum... vroiam sa facem ceva sa dea cateva rateuri masina inainte sa oprim motorul..dar tari asa sa se sperie lumea=)) |
:caffine: :caffine: :peace: :peace: :peace: :peace: tare ideea cu lastunul
|
normal k era tare;) ...si daca il vezi si pe ala kre vroiam sa il scoatem din portbagaj.. se potrivea perf..
ar fi urat din partea mea sa pun poza cu el aici oricum..scz de offtopic |
| All times are GMT +2. The time now is 17:53. |
- Copyright 2026 4Tuning