![]() |
Problema Monitor
Salut, am si eu o problema, am achizitionat de curand un monitor LCD Philips Brilliance SW 220
22" , iar atunci cand vreau sa activez functia de 3D din placa video ( GeForce 9600 GT 512 x 256) mi se "inchide" monitorul si imi zice "cannot display this video mod, change computer display imput to 1650 x 1080 (rezolutie la care il folosesc deja). Aceasi problema apare si atunci cand aleg o rezolutie mai mare decat cea mentionata anterior. Precizez ca la el am primit un cablu VGB pe care il utilizez in prezent si as vrea sa stiu care e cauza pentru care patesc asta, are vreo influenta cablul? Daca trec pe DVI rezolv ceva? Sau e rezolutia maxima suportata de monitor? Multumesc anticipat! |
Re: Problema Monitor
Salut,
Rezolutia maxima este : 1680x1050 @ 75 Hz . Incearca sa folosesti un cablu dvi-hdmi sau dvi-dvi ( nu ai precizat producatorul placii video, asa ca nu pot sa-ti fac o recomandare exacta). Sa ai si driverele de la monitor instalate (asta in cazul le ai la dispozitie). Spor la treaba! |
Quote:
merci o sa incerc asa cum ai zis tu |
Salut, daca cumva este MSI 9600GT OC (varianta cu core la 750MHz si memorii la 950) atunci ai urmatoarele valori pentru ea :
Memory Bandwidth: 60.8 GB/sec FLOPS: 214.4 GFLOPS Pixel Fill Rate: 11200 MPixels/sec Texture Fill Rate: 22400 MTexels/sec 1680x1050 este o rezolutie destul de mare, iar daca vrei sa o folosesti in jocuri nu prea cred ca vei avea framerate foarte mare. Cat despre functia 3D de la Nvidia, din cate stiu eu ai nevoie de ochelari speciali pentru a o putea folosi cum trebuie. Incearca eventual sa activezi functia 3D la rezolutii mai mici, poate atunci nu vei mai avea blank-screen. Spor la treaba! |
| All times are GMT +2. The time now is 22:27. |
- Copyright 2026 4Tuning