![]() |
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Salut si bine v-am gasit :D !
Recent am achizitionat o AR 147 1.6 ts 120 CP ( nou nouta 4500 km :D)..In afara de consumul putin piperat nu am ce sa ii reprosez..insa am o intrebare.. in afara de comenzi pe volan nu ma pot lauda cu prea multe optiuni.. insa am vazut pe maneta de la stergatoare butonul SET, insa nu am computer de bord, sau cel putin nu cred ca am decat un ecran mic in care arata ceasul si temperatura..intrebarea este: Oare pot sa ii montez un computer de bord? pt ca am auzit multi prieteni care au posibilitatea sa isi puna pe opel, logan, hyundai etc.. |
Re: Alfa Romeo 147 1.6 TS
Asteptam poze :) .
|
Quote:
http://imageshack.us/a/img193/2971/img2150xu.jpg :D In legatura cu computerul de bord stie cineva? :) |
Nu iti poti pune computer de bord, poti doar sa iti cumperi alte ceasuri cu computer de bord dar vei avea afisat kilometri de la masina de pe care ai luat computerul de bord.
Ceva imi spune ca masina ta nu are kilometri reali, volanul tau nu s-a pus pe 147 prefacelift, e un volan de 147 facelift si arata ca nou, mai mult 147 modelul tau s-a produs pana in 2004, prin urmare in 8 ani oricine face mai mult de 4000km. Palpaie kilometri? |
Quote:
|
Ce consum ai ?
Ceva mai multe detalii despre consum,se poate ? (( testat/mediu/urban/oras)) Multumesc . |
Quote:
|
Quote:
Consumul extraurban este super la ce poate masina asta si capacitate cmc. Sa inteleg ca aceste cote sunt testate personal,nu ?(plin pe plin sau computer) Multumesc. |
Quote:
|
Quote:
De, e chestie ''Psihica'' Multumesc pt confirmare,abia ce am intrat in posesia acestei ''besti'''si doream sa stiu daca a avut cel care mi-a dat-o dreptate in cea ce priveste consumul. Bafta si fara incidente . |
Quote:
|
Quote:
pare cam stupida intrebarea dar poate asta e o solutie |
Quote:
Iti trebuie si computerul masinii donatoare. Intra pe clubul celor de la Alfa, Romania, si vei gasi multe informatii si baieti care sa te ajute. Sa o stapanesti sanatos, am avut si eu una din 2001 la fel. :D |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:52. |
- Copyright 2026 4Tuning