![]() |
frane E36
Salutare :) . Am si eu un e36 si de curand am observat ca frana de mana nu mai merge ( placutzele sunt terminate .. ) . Spre marea mea mirare in bord nu mi-a aparut nici un martor :rolleyes2:shock: . Parca E36 are cate 1 senzor pe fata si 1 pe spate , Nu? Stie careva care arr fi problema ? senzorul ?
Apropo frana de servici de pe E36 actioneaza pe puntea fatza sau pe ambele? Nu de alta dar nu vreau sa ma trezesc fara frane ( tzinand cont ca e si Automata , deci 0 frana de motor :)) ) pana imi vine mecanicul din concediu :))) |
Re: frane E36
Quote:
|
ambele punti logic ca nu e caruta... si are si discuri pe spate...
|
Quote:
Pe fatza franele sunt buune :D ,ar fi indicat sa schimb placutele pe toate 4 rotile ?? LE : Pt unii pot parea intrebari prostesti , dar sunt incepator in domeniul asta , asa ca scz :) |
1 Attachment(s)
Frana de mana este in butuc si este doar pe spate ,pot fi mai multe cauze verifica sufa ,pistonasul ,arcurile mai starangeo scchimba sabotii poate fi sufa rupta BAFTA !
Attachment 2525883 |
Quote:
In ceea ce priveste frana de mana, de multe ori nu sabotii in sine sunt uzati, ci sistemul trebuie strans, pentru ca se mai largeste in timp. Gasesti pe google destule DIY-uri in acest sens. A... si chiar daca e automata, asta nu inseamna "zero frana de motor". Frana de motor poate fi aplicata si pe automate;) Quote:
|
Dap , am inteles acum . Mersi de sfaturi :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:03. |
- Copyright 2026 4Tuning