Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piese BMW de vanzare (https://forum.4tuning.ro/641-piese-bmw-vanzare.html)
-   -   cumpar grup (https://forum.4tuning.ro/641-piese-bmw-vanzare/331772-cumpar-grup.html)

MIHAI_NEBUNU 15-08-12 14:30

cumpar grup

cumpar grup carcasa ''foarte mare'' cu prinde ca la urs si 8 suruburi la prinderea din spatele planetarei . s-a montat de fabrica pe e28 si e32

florineluspr 15-08-12 15:04

Re: cumpar grup

Am o punte completa cu discuri de e30 cred ca este si diferential pe ea planetare tot ce trebuie sa fie montata. dif are raportul 3.73 i-am rupt eu tablita sa vad daca e sau nu blocant dar nu se prea intelege. 3.73 am descifrat. puntea arata foarte bine. e a unui prieten nu a mea. cere 250 lei pe ea cu diferential planetare si tot ce trebuie.cred ca are si etrieri+ placute.
La cere iti fac si poze, dar numai daca esti intresat pentru ca tre sa fac 15 km pana la el.
Tot acolo am gasit si un bord de e28, probabil puntea sa fie de e28 habar n-am, pentru ca nu o cunosc prea bine.Eu voiam sa iau diferentialul si sa bag miezul la o pisica, dar am renuntat, pentru ca nu aveam planetare groase.

Guwy 15-08-12 15:55

Quote:

Originally Posted by florineluspr (Post 5139062)
Am o punte completa cu discuri de e30 cred ca este si diferential pe ea planetare tot ce trebuie sa fie montata. dif are raportul 3.73 i-am rupt eu tablita sa vad daca e sau nu blocant dar nu se prea intelege. 3.73 am descifrat. puntea arata foarte bine. e a unui prieten nu a mea. cere 250 lei pe ea cu diferential planetare si tot ce trebuie.cred ca are si etrieri+ placute.
La cere iti fac si poze, dar numai daca esti intresat pentru ca tre sa fac 15 km pana la el.
Tot acolo am gasit si un bord de e28, probabil puntea sa fie de e28 habar n-am, pentru ca nu o cunosc prea bine.Eu voiam sa iau diferentialul si sa bag miezul la o pisica, dar am renuntat, pentru ca nu aveam planetare groase.

Nu este ceea ce ai tu .

YSR DAN 15-08-12 21:52

Quote:

Originally Posted by MIHAI_NEBUNU (Post 5139031)
cumpar grup carcasa ''foarte mare'' cu prinde ca la urs si 8 suruburi la prinderea din spatele planetarei . s-a montat de fabrica pe e28 si e32

,, succes uri,, la gasit,ca la cautat ai

MIHAI_NEBUNU 15-08-12 22:33

Quote:

Originally Posted by YSR DAN (Post 5139506)
,, succes uri,, la gasit,ca la cautat ai

:D:D:D mercic

MIHAI_NEBUNU 15-08-12 22:35

Quote:

Originally Posted by florineluspr (Post 5139062)

da te rog fa-mi niste poze si suna-ma sa mi le pui pe mess. ma intereseaza sa ii faci poze grupului din lateral un pic sus daca se poate

All times are GMT +2. The time now is 01:14.

- Copyright 2026 4Tuning