![]() |
Logan 1.5 dci
Saluu alll
am si eu nevoie de o echipa sau de cineva care sa`mi faca spoilerul din imagine cine ma poate ajuta , il rog sa`mi lase mesaj cu costurile si timpul de realizare multumesc asa vreau sa arate masina mea :twisted: culoare faruri imi mai trebe spoilerul , am tot mai putin spiolerul ... ( nu gasesc masca aia de audi ) vreau macar masca daca nu se poate realiza spiolerul ... ma ocup eu de el daca am masca :(((( multumesc http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...77104274_n.jpg |
Re: Logan 1.5 dci
Salut
Un sfat dar sa nu fie cu suparare De ce vrei sa o strici cu un spoiler gen Audi ? sincer mie nu-mi place deloc, chiar daca ii statea bine , Audi este Audi nu merge copiat absolut deloc. Numai bine si poate te mai gandesti in legatura cu acest proiect! |
Quote:
cat despre ( de ce vreau sa stric un spioler de audi ) pentru ca`mi place cum arata spoilerul pe logan ... cat de copiat nu stiu daca il copiez audi , cel putin imi place mie NU`L copiez pur si simplu imi place cum arata acel spoiler pana nu apare o alta varianta eu ruman la acest proiect ... astept sugesti si poze pentru logan daca vreti sa ma ajutati cu un alt proiect ... |
bafta in ceea ce ti-ai propus :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:40. |
- Copyright 2026 4Tuning